سحرسحرآمیز مدیر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 عنوان الان مهریه عرفش چقدره | مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست اطرافیانتون که تازه ازدواج کردن چقدر مهریه انداختن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏 1404/04/29 | 18:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamacitajoon عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 977 مگه دخترا قبول میکنن؟ آره قبول کردن واسه خودمم بیان بالا نمیزنم بجاش چیزای دیگه رو طلب میکنم
سوااااال عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 10330 من ۱۴ تام . ولی مادرم سرویسم کرده تا الان. یه جوونم میخواد ساده باشه و سخت نگیره بزرگترا میری.....ن ... چون اونا تجربه دارن که به اهرم فشار هست
دخت_عشق عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 567 مبارکت باشه خوبه قبول کردی من سختگیر بودم تو مهریه و ... ولی یکی اومد دوسش داشتم خوشم اومد گفتم اوکی. حتی عروسیم گفت نمیگیرم. خیلی دوسش دارم. ولی مامانم خیلی ناراحته.سرهرچیزی یه بحثی داریم.انشالله عاقبتمون بخیر باشه
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 آره قبول کردن واسه خودمم بیان بالا نمیزنم بجاش چیزای دیگه رو طلب میکنم مثلا چی خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 من۵ تا دمت گرممهریه ات فقط ۵ تا سکه بوده؟چطور قبول کردی؟ خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
دخت_عشق عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 567 چون اونا تجربه دارن که به اهرم فشار هست خدانکنه گیر ادم نفهم و بدذات بیفتی ن مهریه بالا ضامن خوشبختیه ن مهریه پایی
saniyar74 عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 982 دمت گرممهریه ات فقط ۵ تا سکه بوده؟چطور قبول کردی؟ دوسش داشتم. سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂
nabibutterfly عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 740 خوشبخت بشن باهم نسبتی داشتن عروس وداماد؟ نه غریبه بودن الانم جدا شدن ولی مهریه رو بخشید تا بتونه طلاق بگیره یعنی مهریه رو بخشید حق طلاق گرفت از شرش راحت شد
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 من سختگیر بودم تو مهریه و ... ولی یکی اومد دوسش داشتم خوشم اومد گفتم اوکی. حتی عروسیم گفت نمیگیرم. خ ... ایشالا خوشبخت بشی اما از من بتو نصیحت شده یه عروسی ساده بگیری با لباس سفید عروس حتما بگیر خیلیا رو دیدم بعدا پشیمون شدن ک چرا لباس عروس نپوشیدن خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 دوسش داشتم. خوشبخت بشی خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سوااااال عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 10330 خدانکنه گیر ادم نفهم و بدذات بیفتی ن مهریه بالا ضامن خوشبختیه ن مهریه پایی بله ولی گیر آدم نفهم بیوفته به اهرم نصفه بهتر از این هست هیچی نداشته باشی قانون ایران پشت مرد هست زن یه حق داره اونم ازش ساده بگذره؟
سحرسحرآمیز مدیر استارتر عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 حق تحصیل کار حضانت طلاق واقعا اصلشم همینه خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏