2777
2789
عنوان

من دیشب تو جیب همسرم مواد مخدر پیدا کردم خانوم های با سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست
من که سر در نمیارم ولی بابام میگه ناس هست

اگر ناس باشه خیلی بده.  به مواد ارزون و داغون که کارگرا میکشن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خودشم میدونه من دنبال بهانم بزارم برم دیشب بابام میگفت اگر برای خودش بود حواسشو جمع میکرد که تو نبین ...

یعنی چی؟از این حرفت داری خودتم میگی مال شوهرت نیست خودتم داری انکار میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا سخته ولی خب تولدت و‌خراب نکن سعی کن امشب و فردا رو تحمل کنی چون هر چیزی شده باشهیک شبه هیچ ...

آدم دروغگویی نیست میدونم بپرسم راستشو میگه 

ولی چیکار کنم با دلم ؟ 

بنظرت اصلا روز تولدم برام مهمه ؟؟

خدایاشکرت ❤
یعنی چی؟از این حرفت داری خودتم میگی مال شوهرت نیست خودتم داری انکار میکنی

من تو یه حالیم که هیچیو نمیخوام باور کنم 

اصلا نمیتونم هضم کنم که اینقدر نادون باشه 

خدایاشکرت ❤
نمیشه امشب ازش بپرسم فردا ببرم آزمایشگاه نمیتونه کاری کنه که جواب منفی باشه ؟ بخدا اصلا حالم خوب نیس ...

میتونه کاری کنه که آزمایش نشون نده باید چند دقیقه قبل بردن به آزمایش بهش بگی چرا آخه قبلش بگی که بهانه جور کنه