2777
2789
عنوان

با یه زن معتاد دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 43 پست

آزمایش بده من شنیدم تا ۲۴ ساعت میتونی یه واکسن رو بزنی که حالا دچار دور از جونت ایدز نشی ولی حتما پیگیری کن

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گفتم خانم اینجا چیکار میکنی مگه نگفتم دیگه اینجا پیدا نشه برگشت گفت خفه شو جن ده دلم میخواد میا ...

طرف احتیاج به مواد داشته انتظار نداشتی که خط قرمزای که تعیین کردی 

رو رعایت کنه !

نباید خودت درگیر بشی برو ازمایش بده بدم اون معتاده اگه میخوای نیاد باید مشکل از ریشه حل بشه فروشنده نباشه خریداری هم نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
مرده واس خودتون نباشه حلوا به دهنتون شیرین میاد اره حق داری بخندی

هان؟🤔 گلم خوندی چی نوشتم؟ میگم اون شخص کیه همسایه هست چیه و اینکه دیده بودیش یا نه؟ اینکه میخندم ( ب شوخی اینکه نوشته بودی مافنگیا، وگرنه ازینا تو ساختمون ما هم هستن بخدا و ازون بدتر صدای تق تق فندکشون حتی ساعت ۲ شب هم از راپله میاد

هان؟🤔 گلم خوندی چی نوشتم؟ میگم اون شخص کیه همسایه هست چیه و اینکه دیده بودیش یا نه؟ اینکه میخندم ( ...

اخه نوشتی از کجا میدونی مافنگیه؟ خب کور که نیستم قیافه نحسشو هرروز دارم میبینم از این معتاداست که بزور داره راه میره دندونا همه ریخته قیافش شکل جادوگرا شده لباسا همه پاره و داغون 

کثافت از سر و روش میباره

کجا باید ازمایش بدم؟

همه شهر ها مرکز مربوط به ایدز دارن سرچ کن تو گوگل 

رایگانم هست 

تا ۷۲ ساعت یه دارو داره که جلوگیری میکنه 

البته بعیده از پونز ،سرنگ بود خیلی خطرناک بود 

اخه نوشتی از کجا میدونی مافنگیه؟ خب کور که نیستم قیافه نحسشو هرروز دارم میبینم از این معتاداست که بز ...

خب انقدر عصبی نباش فداااات، ببخش😍🙋‍♀️

بده اون پیشی پروفایلت بخورتش😁 اها هر روز هم میبینیش، خب یه اقدامی کن به همسایتون بگو ایشون کیه 

همه شهر ها مرکز مربوط به ایدز دارن سرچ کن تو گوگل رایگانم هست تا ۷۲ ساعت یه دارو داره که جلوگیری میک ...

عزیزم چرا میترسونید، اون با سرنگ انتقال پیدا میکنه و رابطه، ب پونز چه ربطی داره 

پیشی پروفایلم حیف نیست اون کثافتو بخوره🥺🥺

چقدرم بامزس پیشی😁 گلم یچی رو بدون اون پونز که گفتی ، اصلا نترس چون اون آلوده که میگن ب پونز ربطی نداره، بخوای میتونی بری ولی مطمینم چیزی نیست، ولی همسایه رو بعدا اگه دیدی بهش بگو