2777
2789
عنوان

مامان بابام دعوا میکنن

134 بازدید | 4 پست

مامان من ۴۶ سالشه بابام ۴۸ سالشه  بابام  اول می‌رفت نون وایی بعد چاقو و قمه و اینا درست میگرد یه مودت رفت  میوه فروشی  در آمد خوبی نداشت  مامانم میخواست طلاق بگیره آخراش بود که فهمید من باردارم مامان بزرگم هم به بابام زنگ زد گفت  طلاق کنسل شود الان ۱۶ سالمه بابام  آژانس کار میکنه بار میبره و میاره   

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

ولی در آمد خوبی هم نداره با صاحب کارشم دعوا کرده اون زیاد به بابام  کار‌نمی  ده مامانم اسم داره میره فرش بافی تا خرج خودمون و در بیاره   بابام نمی زاره سر این تو خونه دعوا میشن بعد هر دو بهم می گن ای کاش تو نبودی منم حس بدی میگرم آبجی من که ۹ سالشه هم ت ودعوا هامون همین میگه ای کاش بمیری دارم دیوونه میشم  مامان بزرگ پدری خونشو داده به ما خودش توب یه خونه ی جدا زندگی میکنه بابام میگه تو نرو بعدا میگن من کار نمی کنم که تو میری سر کار مامانم میگه همه وضع مارو میدونن چیکار‌کنم

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

این وست منم که بهم میگن ای کاش بمیری تو دیگه بدنیا نیایی بابام چند تا کار میره نرده استیل آژانس یه مدت هم  تو یه کار خونه کار می‌کرد چون دیکسش ترکید نرفت معتاد نیست سیگارم نمی کشه  تیروئید داره فقط نن مشکلی با. زندگیمون ندارم ولی این که میگن ای کاش تو بدنیا نمی یوروی یا ای کاش تو بمیری درونم میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اونی که زایید بمیره

اونی که اقدام کرد بمیره

خواهرتم حرف زد بزن دهنش یه جور که بمیره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

عزیزم حرفشون اشتباست و زشت ،دهن آدم داره باز میشه هر چی درمیاد نگه.بزار رو نفهمی شون.اما پدرت کار حلال می‌کنه این خوبه ،سرتو بگیر بالا ،اهل خلاف نیست خداروشکر ،با پدرت هر کی که فکر میکنید تاثیر داره حرف بزنه ,مادرت کمک خرج بشه که اوضاع بهتر بشه 

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒