2777
2789

سلام بچه ها دوران جنگ رفته بودیم شهرستان .

خواهرم و بچه هاش هم اومده بودن .

بعد من لپتاپم تو اتاق تو شارژ بود چون فقط تو شارژ میشه استفاده کرد ازش. 

رفتم یه لیوان اب بیارم. تا اومدم دیدم بچه خواهرم که ۱ سال و ۳ ماهشه روی لپتاپ من نشسته و لپتاپ خراب شده . 

حالا بعدش اعصابم خورد شده ، ابجیم میگه وا تقصیر بچه من نیست که میخواستی لپتاپتو جنع کنی‌ . میگم رفتم یه لیوان اب بیارم همین چه میدونستم بچت اینجوری میکنه . 

بعدش میگه ازین به بعد دستشویی هم میخوای بری باید به من بگی اگر لپتاپت بازه . اصلا بچه شو ول میکنه میره دنبال کارای خودش ..‌.

من نمیگم تقصیر بچه هستا. میگم حالا که بچش زده نابود کرده یه عذر خواهی نمیکنه ، طلبکارم هست .. 

همیشه هم اینجوریه ، اونیکی بچش هم میخواست از جیش بگیره دقیقا تو پذیرایی ما ۶ جا جیش کرده بود و تو اتاق و رو پتو من . بعد میگفت ادم که نوه داره باید بدونه بچه همینه

مامانت پشتش عزیززز هچی نگو پشتش محکمه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

اینقد از این اخلاقای گندو طلبکارانه بد میاد 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت پشتش عزیززز هچی نگو پشتش محکمه

واااایییی دقیقااا از کجا فهمیدیی.....

امروز هرچی میگم مامانم میگه نه ابجیت تقصیر نداره . میگم خب عذر خواهی کنه حداقل ‌ . میگه واسه چی ابجیت باید عذر خواهی کنه !!

واااایییی دقیقااا از کجا فهمیدیی.....امروز هرچی میگم مامانم میگه نه ابجیت تقصیر نداره . میگم خب عذر ...

خب دیگ زبونش درازه پشتش قوی هست هروزم بیاد خونه باباش خداشانس بده 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خب دیگ زبونش درازه پشتش قوی هست هروزم بیاد خونه باباش خداشانس بده

ببین ۱۰ ساله ازدواج کرده همش خونه ماست .

قسم میخورم من خوابگاهی هستم و برای جنگ اومرم خونه . از ۵۰ روزی که اومدم ابجیم ۴۰ روزش اینجا بود .و با ما اومد شهرستان  . همش میگه شوهرم شیفته  چون نظامیه . و اینکه دوتا بچه کوچک دارم و اینکه دوست و رفیق ندارم کجا برم .. میاد بچه هاشو میزاره اینجا لم میده خونه ما . هرچی هم بهش میگن شوهرتو تنها نزار میگه ما خودمون میدونیم خودمون رابطه داریم و گریه و زاری میکنه و بازم اینجاست . حامله میشه اینجاست ... به خدا مامانم اینا ۲ نفرن همیشه ۳ نفر پول اب و شارژ میدن‌... 

اخه مگه ادم اگه شوهرش نباشه همش باید خونه باباش باشه . ۱ دونه رفت . ۳ تا برگشت 

حق با خواهرته 

تو میدونی بچه کوچیک هست باید وسایلتو جمع کنی حتی برای یه لحظه 

چون خودم بچه کوچیک دارم 

همش به همه گوش زد میکنیم وسایل خراب شدنی دم دست نذارین یه لحظه میگیره خراب میکنه خرج میذاره رو دست آدم 

خواهرت که نمیتونه 24 ساعت دست و پای بچه رو ببنده 

تو اون لحظه که داشتی لبتابو ول میکردی لااقل باید به خواهرت میگفتی که بچشو بگیره اون بیچاره که کف دست بو نکرده 

حالا همین میشه برات تجربه که بیشتر مراقب باشه 

البته من اگه جای خواهرت بودم خسارت رو تماماً پرداخت میکردم بالاخره حق الناسه  

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ببین ۱۰ ساله ازدواج کرده همش خونه ماست .قسم میخورم من خوابگاهی هستم و برای جنگ اومرم خونه . از ۵۰ رو ...

خیلیی پرو هست اخم کن ازش مهلش نزار طلبکارم میشه  من بودم دعوایی درست میکردم دیگه نیاددد

حق با خواهرته تو میدونی بچه کوچیک هست باید وسایلتو جمع کنی حتی برای یه لحظه چون خودم بچه کوچیک دارم ...

ببین درسته اما برا ی لحظه نمیشه اخه جمع کرد کلا . لپتاپ خراب میشه برا ی لیوان اب از برق بکشی دوباره بزنی ... بعدش طلبکار بودنش عجیبه برام

حق با خواهرته تو میدونی بچه کوچیک هست باید وسایلتو جمع کنی حتی برای یه لحظه چون خودم بچه کوچیک دارم ...

انشالا که قاضی نیستی . خودمم بچه کوچیک دارم . کار بچه کوچیک برای پدر مادرش اشکالی ندارد .‌بقیه مسئولیتی ندارن