2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میشه از اول تا آخرشو توضیح بدی؟من خیلی استرس دارم برای فردا

اره دارم تایپ میکنم واسه گروهی که توش تمرین میکردیم میفرستم اینجام استرس نداشته باش خیلی خوبن

#تجربه‍ من 

سلام وقت بخیر من همین الان از مصاحبه تخصصی دانشگاه با هنر فرهنگیان تهران برگشتم 

اول از همه بگم ما نفرات اخر بودیم حالا فکرنمیکنم زیاد مونده باشه کسی 

رفتار ارزیاب ها کادر اونجا و تسهیلگر ها بسیار مهربون و دلسوزانه بود و هیچ استرسی وارد نمیکردن رفتیم داخل تویه کلاس دانشگاه اول اومدن توضیحات مراحلو دادن به کانون های مختلف تقسیم شدیم کانون ۴۷ . ۱۴۹ . ۴۸ که ۱۶ نفره بود هر کانون به ۴ گروه ۴ نفره تقسیم کردن باز و من گروه ۴ بودم هرکیو فرستادن یه بخش گروه اول رفتن ارزیابی مستندات و مدارک .. دوم رفتن سایت برای تست روان شناسی سوم رفتن بحث گروهی ماهم اول ارائه تحلیلی که ارائه تحلیلی اسونی بود درمورد سه شرکت که مقایسه میکردیم کدوم بهتره میخاستن سیستم صوتی بگیرن برای سالن اجتماعات مدرسه بعد رفتیم تست روان شناسی که اسون بود فقط بگم که اون تستا فقط دروغ سنجن و میخان مچت رو بگیرن دقت کنید 

بعد ارزیابی مدارک رفتیم چیزی نداشت 

اخر بحث گروهی که هم گروهی های من بی زبون بودن زیاد صحبت نمیکردن اول شروع کردم صورت جلسه رو من نوشتم رهبری گروه رو دست گرفتم موضوع هم راجب تفاوت نسل ها بود که خیلی از اقای گرجی ممنونم کمکم کردن تو این مدت زمان کم اشناشدن با اینجا و ایشون خیلی نکات یاد گرفتم پیشرفت کردم و موفق شدم 

موضوع هم که دقیقا همون بود تحقیق کردم قبلش اماده بودم خیلی خوب بود 

خیلی مهربون و خوب بودن کادر اونجا باهاشون گرم گرفتم صمیمی هم شدیم اصلا استرس نداشت خوب و روون حرف زدم با اعتماد بنفس خلاصه برا همتون ارزو موفقیت دارم