2777
2789
عنوان

خیلی زشته مامان بابام جلو چشم من میرن حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 13007 بازدید | 143 پست
ن بابا خاله عمه چیه اینا حرفای خصوصی داخل یه خونست خودش باید بامادرش صحبت کنه

دیگه وقتی یه پدر و مادر انقدر درک و فهم و حیا ندارن. دو تا بزرگتر باید بیان باهاشون صحبت کنند 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو حریم خصوصیشون رو حفظ کنن و حداقل جلوی بچه ها انجام ندن. شبا برن اصلا، که همتون خوابید🫠

وای نه من مطمئنم که فقط حموم میکنن😂 چون صداشون میاد همین الانم میشنوم مامانم ب بابام میگه رفتی بیرون قارچ بخر شب پاستا درست کنم😂

نه عزیزم اصلا نرمال نیست 

میتونستن این کار هارو بزارن برا وقتی که شما خونه نیستین و دوتایی تنها هستن تو خونه 

من بچم بزودی به دنیا میاد تو یه اتاق زندگی میکنیم قرارع سیسمونی رو هم تو همین اتاق بچینیم از همین الان استرس اینو دارم که چطوری سه تایی قرارع تو این اتاق زندگی کنیم اصلا چطوری لباس عوض کنیم و خیلی موارد دیگه که گفتنش درست نیست کاش فقط بحث یه لباس عوض کردن بود 

بچه حتی اگه نوزاد هم باشه من راحت نیستم سه تایی تو یه اتاق

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دیگه وقتی یه پدر و مادر انقدر درک و فهم و حیا ندارن. دو تا بزرگتر باید بیان باهاشون صحبت کنند

ن بابا خیلی زشته حریم خونه باید حفظ شه 

مشکلاتشم داخل خودش باید حل شه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

چند سالته اسی؟ منم کوچیک بودم پدر و مادرم  حواسشون بود ولی بزرگ شدم دیگ راحتن منم کاری ندارم عادیه برام. حالا همه هم جو گیر شدن میگن‌ بی حیان خونشونه خب چیکار کنن اگر خیلی اذیت میشید یه تایمی برای تنها شدن پدر و مادرتون در نظر بگیرید