2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم متاهله یا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 100 پست

حلقه نداشتن و عکس بچه نزاشتن هیچکدوم دلیل بر مجردی نمیشه 

بگو چه اداره ایه و سمت طرف چیه تا بهت بگم چجوری بفهمی و حرف رو بکشونی 

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا ممتاهل باشه چی؟؟

بالاخره ماه پشت ابر نمیمونه...............معلوم میشه .........اگه همیشه در دسترس باشه و جواب بده خوب معلومه یه آدم تنهاعه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اداره چی هستمثلا اگر بانک بود راجب وام ازدواج میپرسیدیمیگفتی خودتون از کجا گرفتید و اون میگفت من مجر ...

ایییی باهوش اره راست میگی 

مثلاً اگه اداره اب و یا برق هم باشه میشه گفت 

وقتی قطع میشه خانم بچه‌ها تون اذیت نمیشن؟🤣

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

ایییی باهوش اره راست میگی مثلاً اگه اداره اب و یا برق هم باشه میشه گفت وقتی قطع میشه خانم بچه‌ها تون ...

اونم میگف نهههههه

توام میگفتی ولی پدر مارو دراورده :)))))))))))))))))))))))

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بنظرم شما اصلا حرکتی نزن!بزار اگه میخواد خودش پیش قدم بشه بعد اون موقع شما مستقیم بپرس!

اون از سمت من مطمئن نیست که من ازش خوشم میاد ، انگار میترسه چیزی بگه توی محل کارش واسش بد بشه  

کارمند بانک خصوصی

بهترینش وام ازدواجه

بگو برای دوستم میخواستم بدونم شما که تو سیستم بانکی هستید الان کدوم بانک روند دریافت وامش سریعتره. اگر گفت مثلا بانک صادرات با چاشنی طنز بگو پس خودتونم از همین بانک وام رو گرفتید که تایید میزنید باشه پس بهش اطلاع میدم.هر جوابی اینجا بده میفهمی مجرده یا متاهل

البته بعید میدونم تو 40 سالگی مجرد باشه

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄