2777
2789

خیلی صبوری کردم ،خیلی بلاها سرم اومده از بچگی تا حالا   ،خب  کی قراره تموم بشه  ،یروز شوهرم بمن گفت من اصلا تو رو نمیخواستم ،مادرم منو محبور کرد تو رو بگیرم ،خب شایدم راست میگفت ،من فکر کردم تو دعوا اینجوری گفته ،ما رابطمون سرد سرد سرده   خیلی رفتم سمتش  ولی  خب درست نمیشه 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی انگار هر چی بیشتر تلاش میکنی رابطه رو درست کنی ،زندگیتو درست کنی ،انگار بیشتر ،خورد میشی  انگار پرت میشی ته دره ،قوی نمیشی ،انگار بی حس میشی

امروز گفتم اشکالی نداره ،منو نمیخوای  نخواه فقط مرذ باش و بگو  تا تکلیف روشن بشه  من دیگه تحمل این حجم از بی احترامی رو ندارم   داد زد تو احمقی

احساس زنانم میگه اون منو یه مانع میبینه  ،ولی خب منکه کاریش ندارم ،حتی خیانتم کنه نمیفهمم   ،دقیق نمیشم  حتی گوشیشم چک نمیکنم

نمیدونم چند سال دارید و توی چه شرایطی هستید ولی همه خسته شدیم 

پای درد و دل هر کسی بشینید درد خودتون یادتون میره

ولی قرار نیست درهای دنیا رو تمام روی خودمون ببندیم و گوشه گیر بشیم 

منم مشکل  دارم، ولی ذره ای امید نگه دارید ته دلتون 

اگه دوست نداره چرا بچه....؟ گناه این بچه چیه؟ گناه شما چیه آخه؟

اون باور نمیکرد من جواب مثبت بدم ،موقعی که جواب مثبت دادم سجده شکر کرد ،کاش اینقدر احمق نبودم