2777
2789
عنوان

یکم دلداریم میدین

82 بازدید | 9 پست

تو تایپیک قبلی گفتم که خواهرم سرطان روده گرفته و پخش شده به کبد و جاهای دیگش،و این روزا داره شیمی درمانی میکنه ... و حتی کوچکترین چیزی هم نمیدونه فکر میکنه داره انتی بیوتیک میگیره برا عفونت... بخاطر روحیه ضعیفش چیزی نگفتیم ،مادرمون تازه دوماهه فوت شده و بعدش ناگهانی متوجه این موضوع شدیم الان چند هفته ست پیش منه تا مواظبش باشم ... تا مادر زنده بود یجا افتاده بود و مریض داری کردیم اون رفت الان دوباره گرفتاری جدید... از بیمارستان موندن و همراهی خسته شدم خودمم بچه کوچیک دارم ... ترس اینو دارم که بالاخره بفهمه که دروغ بهش گفتیم مریضیشو چه حالی میشه... خستم اصلا زندگیم بهم ریخته بچمو شوهرمو فراموش کردم خودمو فراموش کردم ،فشار روحی زیادی رومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودشو در جریان قرار بدید در کنار حمایت و کمک گرفتن از متخصص ها که بتونه با مشکلش درست برخورد کند نمیشه که خودش مطلع نباشد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
باید خودشو در جریان قرار بدید در کنار حمایت و کمک گرفتن از متخصص ها که بتونه با مشکلش درست برخورد کن ...

ادم بشدت استرسی و ترسوییه ،پزشکا گفتن کمتر از یکسال دوام میاره چی بگیم بهش اگه بدونه که همنقدم دوام نمیاره