2777
2789
عنوان

سی نفر مهمون دارم بیاین لطفا

251 بازدید | 32 پست

میخوام دو مدل غذا درست کنم یکی زرشک پلو با مرغ یکی دیگ چی درست کنم

خاله ام اینان بار اول میان 

ژله و سبزی هم میزارم دیگه چیکارا کنم 

شیر موز هم بعد غذا

شربت قبل غذا 

ققد ب این نکته توجه بشه بچه کوچیکم دارم کارای سخت نگین😂😘

متاهل💍

قورمه سبزی خوبه

قیمه خوبه کنارش 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک پلو با مرغ معمولا کنارش قورمه سبزی میزارن چون مکمل همن 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یه قرمه سبزی هم بزار شیر موز حدف کن بعد غدا میوه و چای و شیرینی بیار کنار غدات یه سالاد و دوغ و نوشابه هم بزار 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه خورشت هم بزار از اونجا که گفتی بچه داری قورمه‌سبزی گزینه خوبیه

به نظرم شیرموز برای غذا زیادی سنگین میشه اونوقت همه موندگار میشن😂

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یه قرمه سبزی هم بزار شیر موز حدف کن بعد غدا میوه و چای و شیرینی بیار کنار غدات یه سالاد و دوغ و نوشا ...

سالاد و نوشابه ک هس 

اخه اونا واقعا سنگ تموم میزارن 

میگم‌کم نشه

شیر موز چرا حذف بشه؟

متاهل💍

خورشتتو روز قبل درست کن بزار خیالت راحت باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

قرمه سبزی درست کن تو زودپز بهت یاد میدم چن شب پیش مهمون داشتم دو جور درست کردم قرمه و مرغ

قرمه سبزی رو اول لوبیا خیس خورده رو با گوشت و پیاز داغ و ادویه و کمی رب تو زودپز پختم بعد سبزی رو سرخ کردم جدا بعد در زودپز. و باز کردم بهش اضافه کردم با روغن بعد اخر سر ک قبل خاموش کردن درشو باز کردم اب لیمو بهش اضافه کردم خاموش کردم گذاشتم روغنش بیاد رو 

دسر ژله بسه؟

آره کافیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40