2821
2789
عنوان

مامانم خسیسه

158 بازدید | 13 پست

بابام هر چی در میاره میده مامانم ما هم میریم بیرون هیچی برام نمیخره با اینکه کارت و پول بابامه 

میگه از پولای خودت بخر پولای منم پس اندازام هس از تولد و عید 

همیشه میگه من کارت همراهم نیس یا میپیچونه ک نخره عید هم رفتیم بازار هر چی خریدم از پولای خودم بود 

پولای بابامو برا من خرج نمیکنه ک جمع کنه بره برا خودش ی چیز گرون بخر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسالته گلم ؟

خب به بابات بگو هرماه مقداری واسه خودت بریزه حساب ک فقط خرجی خودت باشه . منم اینجورم .فقط باید پس انداز خودمو خرج کنم .تازه واسه اون مقدار پول خودمم تصمیم میگیرن ک چی بخرم چی نخرم .

گفتم میگه ب مامانت بگو

بگو پاس ندید بهم

مامانم پول نمیده بخرم بی وسیله موندم که خودش بره چیزای گرون بخره

یکم زبون داشته باشید اع

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بگو پاس ندید بهممامانم پول نمیده بخرم بی وسیله موندم که خودش بره چیزای گرون بخرهیکم زبون داشته باشید ...

بخدا هر چی میکشم از بی زبونیمه 

اگ یکم رو داشتم الان آزاد تر بودم

بخدا هر چی میکشم از بی زبونیمه اگ یکم رو داشتم الان آزاد تر بودم

ازین به بعد داشته باش

نه زیاد که دیگه کسی هم گوش نده در ندی که حقتو بگیری

تازشم قبلش هرچی میخوای بخری رو قشنگ بنویس با قیمتای حدودی که قشنگ مشخص کنی برای هر خرید یا ماهانه چقد پول نیاز داری

که دوباره یکمم اضافه بیاد از پول پس انداز کنی

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز