2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید😭

1628 بازدید | 115 پست

سلام 

من یه مشکلی واسم پیش اومده و با شماره یکی از اشنا ها دارم این تاپیک میزنم و لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم 

من ۱۴ سالمه و میدونم جام واسه اینجا نیست ولی چاره دیگه ای نداشتم 

ما تازه تو یجایی که خیلی کوچیکه یه زمین خریدیم و بغلش هم خونه عممه و تو یه زمان اونجارو خریدیم

من۱۴ سالمه دختر عمم ۱۵ سالشه، امروز بابام میخواست گوشیم چک کنه رفت تو عکسای پاک شده و عکس دوست پسر دختر عمم تو، گالریم بود و من مجبور شدم به بابام بگم چخبره، و بابام فهمید که دوست پسر داره و گفت که تو عکسشو از کجا اوردی گفتم خودش فرستاد 

و حالا بابام میخواد بره یا با مامان دختر عمم یا خودش یا باباش صحبت کنه و منم این موضوع رو که به بابام گفتم رو دختر عمم گفتم و اونم گفت که منم قضیه تورو میگم 

قضیه منم اینه : با یه پسره ۱ روز دوست بودم که دوست دوست پسر دختر عمم بود و۱ هفته اینا میشه کات کردیم و اونم میخواد به بابام این موضوع رو بگه 

دختر عمم که سابقش خیلی خرابه و با اکس هاش ل ب هم گرفته 

لطفا بهم بگید چیکار کنم 😭😭

دیگه وقتی تو گفتی توقع نداشته باش اون نگه

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

باید میگفتی یکی از دوستام فرستادن

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.