2777
2789

کاش از اونها الانم بود

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نو نو نو من دارم مال جهیزیه م بوده هنوز یک بارم استفاده نکردم

ناسیونال اصلی؟

اون که خیییلی ساله تولید نمیشه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

Gptاینو گفت

بله! پلوپزهای قدیمی ناسیونال ژاپنی واقعاً عالی بودن؛ هم پخت برنجش فوق‌العاده بود، هم ته‌دیگ طلایی و یکدستی درمی‌آورد که هنوز خیلیا دلتنگش هستن. صدای کلیک آخرش هم نوستالژی خاصی داشت.

پلوپزهایی که امروزه نزدیک‌ترین کیفیت رو به ناسیونال قدیمی دارن:

✅ 1. پلوپز پاناسونیک (Panasonic) مدل‌های ژاپنی

پاناسونیک همون ناسیونال سابقه.

مدل‌های ساخت ژاپن یا تایلندش هنوز ته‌دیگ خوبی می‌دن.

قیمتش بالاتره ولی کیفیتش به اون ناسیونال قدیمی خیلی نزدیکه.

✅ 2. پلوپز پارس‌خزر مدل تیان یا RC-61

ته‌دیگش شبیه ناسیوناله، با قابلیت تنظیم ته‌دیگ.

کیفیت ساخت ایرانی، ولی بین پلوپزهای داخلی، بهترین جایگزینه.

✅ 3. پلوپز میدیا (Midea)

برند چینی با مدل‌های متنوع.

بعضی مدل‌هاش ته‌دیگ خوبی درمیارن، ولی باید دقیق مدل انتخاب کنی.

---

نکته مهم برای ته‌دیگ خوب:

1. روغن کافی بریز.

2. برنج خشک و با کیفیت بریز، نه برنج شفته.

3. ته‌دیگ‌ساز رو روی زمان یا حالت بیشتر تنظیم کن (اگر دستگاه تنظیم داره).

4. از قابلمه نچسب سالم استفاده کن.

اگه بخوای دقیق‌تر برات بررسی کنم کدوم مدل پلوپز ته‌دیگ‌ساز الان واقعاً ته‌دیگ ناسیونالی درمیاره، فقط بگو چند نفره می‌خوای و بودجه‌ات چقدره.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
فکر کنم هنوزم هست

مال شرکتهای متفرقست. سرچ کردم فقط شکلش اونجوریه

به نظر من پارس خزر پلو پزش از خارجی ها هم بهتره ، من خارجی داشتم خوب ته دیگ نمیداد پارس خزر گرفتم ر ...

یعنی در حد ناسیونال هست؟

پارس خزر داره بخر

در حد ناسیوناله؟ اون یه چیز معرکه ای بود. رنگ تهدیگتم خودت تعیین میکردی.