2777
2789

پنجشنبه عمل بینی دارم، هرنکته مهمی ک میدونین، برای بعد عمل خوبه بگین، من الان انجام بدم،  مامانم، کاری به کارم نداره

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تا یه هفته غذاهای‌ آبکی و نرم بخوری

اگه برات درست نمیکنن خودت درست کن فریز کن

کمپرس سرد تا دو سه روز

دهنت هی خشک میشه باید مایعات زیاد بخوری

آبمیوه گیری هم دم دستت باشه هی آبمیوه بگیری و کمپوت آناناس بخور

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بالشت گردنی بگیر و روز جراحی با خودت ببر که موقع برگشت لازمت میشه ، شبا هم باید باهاش بخوابی

روز جراحی ، صبح زود برو تا زودتر پذیرش بشی و نفر اول یا دوم جراحی بشی و زودتر ترخیص بشی 

حتما حتما 12 ساعت یا بیشتر ناشتا باشی 

موقع به هوش اومدن استفراغ نمیکنی 

قبل رفتن حتما موهات بافت کن تا توی صورتت نریزه

قلم گاو بگیر 12 ساعت بزار با چوب دارچین بپزه ، اون آب رو بزار یخچال ببنده ، تقسیم کن بزار فریزر برای سوپ و غذاهات استفاده کنی 

از بالم لب حتما استفاده کن لبات خشک نشه 

روز جراحی لباس دکمه دار بپوش برو که موقع ترخیص لباس عوض کردنی اذیت نشی 

بالشت گردنی بگیر و روز جراحی با خودت ببر که موقع برگشت لازمت میشه ، شبا هم باید باهاش بخوابیروز جراح ...

بعضی دکترا میگن دوتا بالش بزار، 

کدومش بهتره ، دوتا بالش یاوبالش گردنی،

چقدر نکته های خوبی گفتی عزیزم  خیلی ممنونم

قرص آناهیل هم بگیرم  چندبسته بگیرم و تاکی مصرف کنم خوبه 

مولتی ویتامین هم  بگیرم به نظرت

بعضی دکترا میگن دوتا بالش بزار، کدومش بهتره ، دوتا بالش یاوبالش گردنی،چقدر نکته های خوبی گفتی عزیزم ...

بالشت گردنی حتما باید داشته باشه ، بالشت دیگه باید ببینی چجوری راحتی ، منم اینه سرت بالا باشه و سرت به پهلو نچرخه موقع خواب ، چون تا یک ماه نباید به پهلو بخوابی فقط روی کمر صاف بخوابی 

قرص آناهیل دکتر من اصلا نداد گفت لازم نیست 

بهم مولتی ویتامین داده بود 

شما از ساعتی که آمدی خونه حتما یخ بزار روی صورتت تا کبود نشی و کمتر ورم کنی 

بالشت گردنی حتما باید داشته باشه ، بالشت دیگه باید ببینی چجوری راحتی ، منم اینه سرت بالا باشه و سرت ...

وای مرسی عزیز دلم،

عه  همه جا پر شده بعد عمل قرص آنا هیل بخوریم زود ورم  بخوابه،

منم شنیدم  یکی دوتا دکتر گفتن نخور،  به نظرت علتش چیه

اناهیل هم گرونه

وای مرسی عزیز دلم،عه همه جا پر شده بعد عمل قرص آنا هیل بخوریم زود ورم بخوابه،منم شنیدم یکی دوتا د ...

بستگی به بدنت ، شیوه جراحی و دکترت داره 

فقط حرف دکترت گوش کن 

پیشاپیش مبارکت باشه خوشگله 

وای مرسی عزیز دلم،عه همه جا پر شده بعد عمل قرص آنا هیل بخوریم زود ورم بخوابه،منم شنیدم یکی دوتا د ...

ن زیاد گرون نیست من چندماه پیش ورقی ۹۰ خریدم

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

قبل عمل استرس نداشته باش

و اینم خیلی توصیه میکنم تا روز عمل طاق باز بخواب تا عادت کنی بعدش بتونی بخوابی

بعدشم تامپون تا روز برداشتن یکم اذیت میکنه موقع قورت دادن ولی زیاد حساس نشو آبمیوه زیاد بخور و سوپ و اینا. به محض برداشتن تامپون رفته رفته بهتر میشی. کمپرس سرد استفاده کن برای کبودی ها. آب آناناس هم خیلی خوبه

اینو هم بگم بدن هر فردی فرق میکنه پس وقتی تجربه بقیه رو میشنوی اینجوری نباش که حتما تو هم اونا رو تجربه میکنی. میبینی یکی خون دماغ میشه یکی نه یکی استفراغ میکنه یکی نه یکی داخل چشماش مثل خون میشه یکی نه.

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

بسم الله

خب یه دست لباس راحت دکمه دار بردار برا بعد عملت که میخوای برگردی بپوشی

اگه بعد بیهوشی سرگیجه داشتی یکم مقدار نمک بزن به خیار له شده بخور چون من خودم آب میوه شیرین باعث حالت تهوع شد برام تو روز اول

از قبلش کلی ابیمیوه و آب کرفس و اینا بگیر بذار تو خونه

رو به بالا بخواب تا یک ماه که اینهمه پول دادی کج نشه من خودم سه چهار ساعت یبار شکل خوابیدمنو برام تغییر  میدادن نتونستم رو به بالا بخوام یبار رو مبل بودم یبار دو سه تا تشک مینداختن کف زمین یبار رو تخت

گوشی رو بالا صورتت نگیر یهو گوشی میفته رو صورتت برا من شد

تا یه ماه هی گیر میدادی به سوراخ که طبیعیه

اها ترجیحا چسب بینی رو تا یکی دو ماه اول بیرون بزن تو شکل نهایی تاثیر داره