2777
2789
عنوان

هر نکنه مهمی برای عمل بیتی میدونین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست

قرص هایی هم که دکتر بهت میدم رو کاملا منظم مصرف کن تا عفونت نکنی یا درد نگیری. گلو هم بخاطر اون لوله ای که موقع جراحی میذارن یکم میسوزه دو سه روز. خنده زیادم نکن گریه هم سعی کن نکنی. باید محیط اطرافت خیلی پر از آرامش باشه

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص هایی هم که دکتر بهت میدم رو کاملا منظم مصرف کن تا عفونت نکنی یا درد نگیری. گلو هم بخاطر اون لوله ...

یکی دکتر اناهیل میگه خوبه  یکی میگه لازم  نیست  گیج شدم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

از الان تا روز عمل هر روز یه لیوان آب کرفس بخور خیلی بعد عمل حالت خوب میشه

عه چ نکنه خوبی میرم از فردا میگیرم،

به نظرت خاصیتش از بین نمیره؟

یا چهارشنبه درست کنم، چون پنجشنبه عمل دارم،

موندم قرص اناهیل بگیرم یا نگیرم،

عه چ نکنه خوبی میرم از فردا میگیرم،به نظرت خاصیتش از بین نمیره؟یا چهارشنبه درست کنم، چون پنجشنبه عمل ...

عزیزم قرض اناهیل همون اناناسه 

خب خود اناناس بخوری بهتره 

من بعداز گچ دکتر گفت بخورم   واسه ورم هست 

اگر زیاد ورم نکنی لازم نیست طبع قرص گرمه 

اگر خودتم طبع گرم داری جوش میزنی

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

عه چ نکنه خوبی میرم از فردا میگیرم،به نظرت خاصیتش از بین نمیره؟یا چهارشنبه درست کنم، چون پنجشنبه عمل ...

نه ینفر که عمل کرده می‌گفت چون آب کرفس خوردم بعت عمل خیلی حالم خوب بود و زود سرپا شدم میگفت حالا من دو روز قبلش شروع کردم کاش زودتر شروع میکردم 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
نه ینفر که عمل کرده می‌گفت چون آب کرفس خوردم بعت عمل خیلی حالم خوب بود و زود سرپا شدم میگفت حالا من ...

یعنی میگین قبل عمل شروع کنم

یکی دکتر اناهیل میگه خوبه یکی میگه لازم نیست گیج شدم

من نخوردم ولی ورم هام زیاد نموند. وقتی خود آناناس هست چرا قرص بخوری که مضر هست؟ دکتر قرص های دیگه میده که بعد عمل باید تا ده روز بخوری بهتره قرص دیگه نباشه

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"