2777
2789

تو خوابم بالا یه چشمه بودم که تو واقعیت بیشتر از 15 ساله نرفتم اونجا،بعد آب چشمه گل آلود بود و داشت خشک میشد قطره قطره آب ازش میومد،آبشو نوازش کردم تمیز شد و بیشتر شد آبش،تو همین حین میخواستم برگردم که چشمه ندا داد گفت تو می ترسی ،تو نمیتونی...

میخاستم برگردم که یه جفت کفشم تو پام پارە شد و مجبور شدم اون یکی کفشمو بپوشم

تعبیرش چی میتونه باشه؟؟؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر محمد بن سیرین، چشمه در خواب معمولاً نماد برکت، روزی پاک و نیکی‌های معنوی است. وقتی چشمه گل‌آلود باشد و رو به خشکی رود، این می‌تواند نشانه مشکلاتی در زندگی یا کاهش نیروهای معنوی و انرژی درونی باشد. یعنی احتمالا در زندگی‌ات یک دوره سخت، کم‌آبی معنوی یا کمبود امید را تجربه می‌کنی. اینکه آب چشمه به حالت خشک شدن درآمده و قطره‌قطره می‌ریزد، می‌تواند نمادی از کاهش توان، انرژی یا حتی اضطراب و ناراحتی باشد.

اما تو در خواب می‌روی و آبِ گل‌آلود را نوازش می‌کنی و این باعث می‌شود آب تمیز شود و حتی بیشتر شود. این نماد بسیار خوب و امیدوارکننده است. ابراهیم کرمانی گفته است که اگر ببینی آب چشمه را زدود و پاک کردی، به تدریج مشکلات حل می‌شود، روحیه و توان انسان بهتر می‌شود و از بحران‌ها عبور خواهی کرد. تو یعنی در واقعیت یا ناخودآگاه توانسته‌ای در خودت قدرت و بهبود ایجاد کنی.

صدای چشمه که به تو می‌گوید «تو می‌ترسی، تو نمی‌توانی» بیشتر به یک صدای درونی یا نفسانی اشاره دارد. علامه مجلسی در کتابش گفته وقتی در خواب صدایی از موجودی که نماد درون یا احساسات است می‌آید، معمولا اشاره به ترس یا شک در نفس آدم دارد. یعنی یک جایی در درون تو ترس یا تردید وجود دارد که مانع حرکت و پیشرفت تو است.

کفش پاره که در پاهایت شد، نمادی از مشکلات در مسیر است. کفش معمولا در خواب، راه زندگی و سفر انسان را نشان می‌دهد و پاره شدن آن نشانه موانع یا آسیب‌های کوچک ولی مزاحم در مسیر موفقیت است که معمولاً باید تحمل و صبر داشته باشی. اینکه مجبور شدی فقط یک کفش بپوشی یعنی شاید در حال حاضر شرایطی سخت و نیمه‌کاره داری که باید با آن سازگار شوی، یا احساس ناراحتی و ناتمامی داری.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
از نظر محمد بن سیرین، چشمه در خواب معمولاً نماد برکت، روزی پاک و نیکی‌های معنوی است. وقتی چشمه گل‌آل ...

اینو هوش مصنوعی گفت

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••