2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

471 بازدید | 20 پست

چقد طول میکشه تا بپذیرم که دیگه تموم شده و‌نیست . یکساله گذشته ولی چون تو‌ این مدت گاهی وقتا پیغام میداد و زنگ میزد نتونستم فراموش کنم، حالم خیلی گرفته دمه عید ، زندگیمو‌دوس داشتم ولی خودش خراب کرد، هنوز تصور اینکه کسی توی زندگیش باشه عذاب میده، خودم نتونستم آدم جدیدیو بپذیرم . همش حس می‌کنم خیلی کم بودم براش شاید . قرص سرترالین هم میخورم الان ده روزه ولی تاثیری نداشته . چیکار کنم از سرم بره بیرون . چیکار کنم برام مهم نباشه دیگه . تو رو خدا برام دعا کنید خیلی دل شکستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پیامی میداد عشقولانه؟

اگر میخوای فراموشش کنی کلا هرچیزی که تو رو بیادش میندازه بنداز دور و هر راه ارتباطی رو قط کن.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
سرچي جدا شديد وقتي همو دوس داشتيد؟؟

بچه بازی دراورد ، بد اخلاقی کرد ، از زندگی متأهلی میترسید ، هوس دوران مجردی زد به سرش ، اذیتم کرد خیلی و دوسمم داشت ، بعد از جدایی خیلی التماس کرد برگردم ولی دیگه بهش اعتماد نداشتم ، یه سال گذشته ولی حالم خوب نشده 

چه وحشتناک! منم عاشق شوهرم و زندگیم بودم و هستم ولی ماههاست بیخبر رفته و من کوچکترین اطلاعی ازش ندارم! بهش مسیج هم میدم جواب نمیده! تصور طلاق گرفتن و تموم شدن این رابطه زیبا خیلی سخته برام ولی از پایان همین ماه هم طبق قانون، من بعلت ترک زوج میتونم حق طلاق داشته باشم!😕

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
بچه بازی دراورد ، بد اخلاقی کرد ، از زندگی متأهلی میترسید ، هوس دوران مجردی زد به سرش ، اذیتم کرد خی ...

احساس میکنم شبیه منی! با این تفاوت که من بلافاصله بعد از تولد بچه، این اتفاق واسمون افتاد!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!