2777
2789
عنوان

اسکات برای فرم دهی خیلی موثره

105 بازدید | 14 پست

دوستان اگ دوست دارین چهارچوب هیکلتون خوش فرم بشه بخصوص فرم باسن

حتما ورزش اسکوات رو انجام بدین 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

اگ حوصله باشگاه نداری تو خونه انجام بدین نیاز ب باشگاه نیس

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باسنم خیلی کوچیکه و لاغرم فقط میخوام باسنم بزرک شه بنظرت در روز وندتا اسکات بزنم خوبه

روزا اول از۳۰تا شروع کن

هرچه بیشتر بزنی تاثیرش بیشتره

چندسایز بزرگ میشه 

من باسنم بزرگه دوست دارم رو فرمش کار کنم یا بیشتر حجم بدم بهش ولی میترسم انجام بدم کلا ورزش کنم خراب ...

نه اسکات خیلی خوبه فرم بهش میده 

درست زدنش خیلی مهمه

دقیقا

برای از بین بردن باسن باید چیکار کرد عزیزم ؟!🤦🏻‍♀️

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
برای از بین بردن باسن باید چیکار کرد عزیزم ؟!🤦🏻‍♀️

دویدن و پیاده روی

حرکات لانژ

پل باسن

اینا باعث چربی سوزی پا و باسن میشه

دویدن و پیاده رویحرکات لانژپل باسناینا باعث چربی سوزی پا و باسن میشه

پل باسن ولانژ برای فرم دهی مگه نیست

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

لانژ و پل باسن و مربی من واسه فرم دهژ باسن نوشته بود

عزیزم خب باسن رو فرم میده عضله سازیش میکنه

پل باسن ولانژ برای فرم دهی مگه نیست

اینایی ک خیلی بزرگن خو‌ فرمی ندارن

این ورزشا عضلش می‌کنه و میاره رو فرم قشنگ

دویدن و پیاده رویحرکات لانژپل باسناینا باعث چربی سوزی پا و باسن میشه

متشکرم 

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»