2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو راضی کنم بچمون غیر دولتی بنویسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون آخرش باید بره تو جامعه با تربیت هلی مختلف و جمعیت های بالاتر هم دانشگاه هم کار کنه

بازم دلیل نمیشه بنظرم آدم تو یه جای تنگ و کوچک صدای چهل و خورده ای بچه و تربیت های مختلف و تحمل کنه،این نظر منه نظر هرکس محترمه برای خودش

یه سری دوستان میفرماین که هیچ فرقی نداره و کسی که درس خون باشه دولتی هم میخونه و ...، گفتم من تجربه خودم رو بگم

من چند سال اول دبستان توی یه مدرسه خیلی خوب دولتی بودم، بعدش رفتیم یه شهر دیگه و اینبار مدرسه دولتی که میرفتم به شدت بد بود، بچه‌ها حسود و بدرفتار و خلاصه خیلی اذیت شدم. سال اخر مادرم بردنم یه غیردولتی توی همون شهر، از نظر اموزشی تفاوت چندانی نداشت با دولتی، ولی جمعیتش یک سوم بود و بچه‌ها هرچقدر هم میخواستن بد باشن، به بدی دولتی نمیشد. مشکل منم همین جو کلاس و رفتارها بود وگرنه چه دبستان چه مقاطع بعدی مشکلی با درس خوندن نداشتم

درکل اگر شرایطش هست ببرین غیردولتی خوب، یا یه دولتی خوب و ثابت‌شده پیدا کنین

طرز گفتارتان بنظرم مناسب نیس ،دیگه اون برمیگرده به تربیت خانوادگی

یکی مثل من نوع حرف زدنش این شکلیه ولی بی احترامی نمیکنه یکیم مثل تو که نوع حرف زدنت این شکلی لفظ قلم اما توهین میکنی به خانواده من

یه سری دوستان میفرماین که هیچ فرقی نداره و کسی که درس خون باشه دولتی هم میخونه و ...، گفتم من تجربه ...

حالا زمان شما بهتر بود الان اصلا مدرسه دولتی خوب پیدا نمیشه فاجعه شده کلاسها و با تعداد زیاد و بچه های فوق العاده بی ادب،والا من از خدامه پولم تو جیبم بمونه و بچه رو مدرسه دولتی خوب ثبت نام کنم

حالا زمان شما بهتر بود الان اصلا مدرسه دولتی خوب پیدا نمیشه فاجعه شده کلاسها و با تعداد زیاد و بچه ه ...

دقیقا معلم هم حتی اگر بخواد نمیتونه این همه بچه رو کنترل کنه، اگر شد غیردولتی بذارین ولی اگر نشد باز بگردین یه دولتی بهتر که سطح خانواده‌ها بالا باشه پیدا کنین