2777
2789
عنوان

برای رهن خونه راهنمایی می کنید

78 بازدید | 9 پست

با این اوضاع که روزی یک ساعت برق می‌ره اگر خونه باشه نزدیک امکانات رفاهی و کلید اول نو ساز و شیک ولی طبقه نهم باشه حاضرید بردارید ؟ یا می‌رید خونه معمولی تر طبقه سوم اینا ؟

اونی که بهتره 

برق توی هردو میره دیگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ساعت قطعی برق اعلام میشه و میتونید با برنامه برید بیرون و برگردید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تا حالا توی آسانسور گیر نکردی؟ چطوری نجاتت میدن 🥲

جدا از اینکه تایم علائم خاموشی رو میدونم اون اولا یه بار گیر کردمم بعد داخلش یه دکمه داره اونو میزنی مدیر ساختمون اینا میان درت میارن البته من جلو طبقه اول گیر کرده بودم اگه بین طبقات گیر میکردم باید اتشنشانی میومد  الانم که برق اضطراری داره ساختمون اسانسور اینا خاموش نمیشه