2777
2789

سلام من حدودا 7.8 ماهه اقدام کردم ولی باردار نشدم تنبلی خفیف دارم و فولیکولام زیاد رشد نمیکنن نهایت 15. 16بشن ویزیت آنلاین با دکتر جلالیان مشهد انجام دادم برام دارو نوشت و آمپول سیناتروپین اما تازه فهمیدم این آمپول برای ای وی افه نمیدونم چرا بمن داده کسی بوده از این آمپول بدون ای وی اف استفاده کرده باشه؟؟؟ لطفا جواب بدین خیلی حالم بده ت ی استان محروم زندگی میکنم هیچ دکتر خوبی نیس اینجا 💔😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی 😔❤️

ببین اصلا استرس نداشته باش ، باید بری دکتر و حضوری ویزیت بشی ، من با مصرف ۶ ماه دوفاستون و دو ماه لتروزول بار دار شدم  الحمدالله  ، ولی الان هرچی دارو میخورم دیگه جواب نمیده روم 😞

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

ببین اصلا استرس نداشته باش ، باید بری دکتر و حضوری ویزیت بشی ، من با مصرف ۶ ماه دوفاستون و دو ماه لت ...

والا دکترای شهر ما همشون کاسب شدن رفتم دکتر حضوری بدتر ناامیدم کرد مورفولوژی اسپرم آقام 70 بود چنبار انجام داد توی چنتا آزمایشگاه این دفعه ک توی کلینیک ناباوری انجام داد شد 3 😐 

میگن بدن مقاوم میشه به دارو بنظرم یکی دوماه اصلاح سبک کن ب بدنت استراحت بده 

والا دکترای شهر ما همشون کاسب شدن رفتم دکتر حضوری بدتر ناامیدم کرد مورفولوژی اسپرم آقام 70 بود چنبار ...

دکترم هم همینو گفت ، بعد تموم شدن دارو هام دیگه نرم دکتر ، ببینم تاکی نمی شم ، به دکتر بگم 

🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊