2777
2789
عنوان

مگههه امکان داره شوهر ینفر فیلمای بد ببینه بعد اینجا ازش دفاع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 40 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی میخندم واقعا بهتونفیلم عادیه براتون؟ ما طلاقدمیگیریم چون برده نیستیم و حیا و ...

ای داد از تفکر تو. جوابم و درست بخون .‌من اصلا نگفتم مساله مهمی نیست . گفتم اول باید تلاش کرد مشکل و حل کرد. همین فیلم  های زشت و دائم دیدن منجر میشه به خیانت . باید تا میشه اول جلوش و گرفت. به زندگی اگه میشه دلگرم شون کرد.‌اکه نمیشه طلاق راه حل اخره .خدا کته امثال تو که عشق طلاقید زود بجه نیارید .بعد بچه رو پرت کنید اون ور برید دنبال زندگی  خودتون

دقیقاا کسی که متاهله با زنش نیازش رفع میشه ولی افرادی هستن که فیلم دیدن عادت شده تو همین نینی سایت چ ...

خب چ لزومی داره با یه ادم مریض زندگی کرد؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای داد از تفکر تو. جوابم و درست بخون .‌من اصلا نگفتم مساله مهمی نیست . گفتم اول باید تلاش کرد مشکل و ...

نه من عشق طلاق نیستم ، عاشق شوهرمم اما اگه کوچیکترین چیزی ببینم ول میکنم میرم چون اول از همه عاشق خودمم

و سلامت روان و راحتی خودم از بچه شوهر و هرچیزی که فکرشو کنید مهم تره

تو خیانت اولین و اخرین راه طلاقه و اینم ی جور خیانته

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

خب بی عرضس زنی که نمیتونه طلاق بگیره ، وقتی شوهرتون پ رن میبینه هم معتاده هم خیانت کاره هم مریض جنسی ...

باشه عزیزم شما ملکه باش ما هم بسوز و بساز 

خوشحال باشه که ملکه ای شوهرت هم پادشاه 

کاش به این تاپیک نظر نمیدادم 

♡

بنظر من هم با مردی که همچین کاری می‌کنه باید برخورد جدی کرد 

به شخصه نمیتونم تحمل کنم شوهرم لخت یکی دیگه رو ببینه 😐

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

دقیقا اینطوره نه اونا که شوهر معتاد مواد مخرده دزد و اینکاره س نمیتونن طلاق بگیرن نه اینا که به خاطر ...

کاش یاد بگیرن اول مشکلات و حل کنن .  بچه نیارن . اگه نشد بعد طلاق بگیرن . خود منم همبن کار و کردم . ازدواج مجدد کردم بدون بچه و راحت . یه عده فکر میکنن طلاق بگیرن زندگی شون راحت میشه .‌طلاق خودش شروع یه سری مشکلات جدیده

بنظر من هم با مردی که همچین کاری می‌کنه باید برخورد جدی کرد به شخصه نمیتونم تحمل کنم شوهرم لخت یکی د ...

منم دقیقا

برخورد جدی=طلاق

کاش یاد بگیرن اول مشکلات و حل کنن . بچه نیارن . اگه نشد بعد طلاق بگیرن . خود منم همبن کار و کردم . ...

بچه مانع طلاق نیست

اینم بگم و برم 

خیلیا از جوونا مجردا مخصوصا دخترا درگیر فیلم ها شدن 

همینا ازدواج هم کنن براشون عادت شده 

پس زنو شوهر هر دو میبینن وقتی زن خودش میبینه چطور توقع داشته باشه شوهرش نبینه 

خواهشا ریپ نزنین دیگه ..اگه خودتون پاکین توقع شوهر پاک داشته باشین

♡