2777
2789
عنوان

مگههه امکان داره شوهر ینفر فیلمای بد ببینه بعد اینجا ازش دفاع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 40 پست
نه عزیزم متاهلم اما من انقد دم دستی و خاک بر سر نشدم هنوز و کسی ام انتخاب نکردم که عین پسری که تازه ...

دقیقا نگا کردن اون فیلمم یجور خیانته نمیدونم بعضیا چجوری کنار میان با این موضوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم شوهر شما ماهره کار بلده نمیزاره شما بفهمی یا جزو ۱۰ درصد مرداس که پاک و رستگارن فکرتو با اینچ ...

😂😂😂نه عزیزم کاربلد نیست ولی انقد بی لول هم نیست بره فیلم ببینه با خودش ور بره

مرسی عزیزم شمام همبنطور

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

دقیقا نگا کردن اون فیلمم یجور خیانته نمیدونم بعضیا چجوری کنار میان با این موضوع

واثعااا وتقفااا خدایا 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

منم لصلا نمیتونم بفهمم چی میگنیکیشونم اینجا هس میگه طلاقق؟؟ بخاطر فیلم؟پس بخاطر چی😐😂فیلم هم اعتیاد ...

اینا کسایی هستن ک تو هرشرایطی میگن بسوز بساز خودت ب جهنم

فقط بساز

منم نمیتونم

اینا کسایی هستن ک تو هرشرایطی میگن بسوز بساز خودت ب جهنمفقط بسازمنم نمیتونم

😂😂😂اره ازدواجو چی دیدن واقعا

اخرشم مرده میره یکی دیگه میاره باز با زن دومم میسازن

جفتش باهم+طلاق+مهریه

طلاق به خاطر فیلم بد دیدن شوهراشون؟ نه دیگه در این حد عکس العمل. حداقل بگو به شوهراشون بیشتر اهمیت بدن ، ارایش کنن ، قربون صدقه شون برن....‌

اونا از اون ور بوم افتادن عادی نمایی میکنن امثال شما هم از این ور .‌تا هر چی میشه می‌گید طلاق

😂😂😂نه عزیزم کاربلد نیست ولی انقد بی لول هم نیست بره فیلم ببینه با خودش ور برهمرسی عزیزم شمام همبن ...

چی بگم 

هیچ زنی دوس نداره شوهرش ببینه 

ولی قطعا اون مردی که هر روز میبینه و معتاد شده باید دنبال درمان باشه 

خداروشکر شوهر من اینطور نیس انقد که مشغله کاری داره میاد خونه  سرشو میزاره رو بالش میخابه 

تو این سه سال فقط یه بار تو گوشیش دیدم اونم وقتی بود که یه ماه از هم فاصله داشتیم دیگه بعد اون ندیدم 

♡
طلاق به خاطر فیلم بد دیدن شوهراشون؟ نه دیگه در این حد عکس العمل. حداقل بگو به شوهراشون بیشتر اهمیت ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی میخندم واقعا بهتون

فیلم عادیه براتون؟ ما طلاقدمیگیریم چون برده نیستیم و حیا و احترام و تعهد سرمون میشه

همچین ادمی به شخصه لیاقت داشتن منو نداره

واقعا ارایش میکنید که بهتون خیانت نکنه؟ ای داد بیداد زن ایرانی... ای داد از تفکرات تو

طلاق به خاطر فیلم بد دیدن شوهراشون؟ نه دیگه در این حد عکس العمل. حداقل بگو به شوهراشون بیشتر اهمیت ب ...

دقیقا اینطوره 

نه اونا که شوهر معتاد مواد مخرده دزد و اینکاره س نمیتونن طلاق بگیرن نه اینا که به خاطر یه فیلم اینجوری میکنن طلاق مهریه🙄

مگه زندگی بچه بازیه اینجور ادما نهایت یه ماه میرن خونه باباشون قهر بعد با پای خودشون دوباره میان سر زندگی

♡
چی بگم هیچ زنی دوس نداره شوهرش ببینه ولی قطعا اون مردی که هر روز میبینه و معتاد شده باید دنبال درمان ...

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشید

شوهر منم که اصلا میدونم اهل این حرفا نیست کلا زیاد با خانوما رابطه خوبی نداره خوشش نمیاد نه از معاشرت زیاد ن از این فیلما.. بعدشم متاهله دیگه نیازی نداره

دقیقا اینطوره نه اونا که شوهر معتاد مواد مخرده دزد و اینکاره س نمیتونن طلاق بگیرن نه اینا که به خاطر ...

خب بی عرضس زنی که نمیتونه طلاق بگیره ، وقتی شوهرتون پ رن میبینه هم معتاده هم خیانت کاره هم مریض جنسیه عزیزم شما نمیخوای قبول کنی

اما واقعا زنای با عزت نفسی هستن که عین ملکه زندگی میکنن و عین بدبختا بسوز و بساز نمیکنن و برا اعصابشون روحشون و جسمشون ارزش قائلن

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشیدشوهر منم که اصلا میدونم اهل این حرفا نیست کلا زیاد با خانوما رابطه خوبی ن ...

دقیقاا کسی که متاهله با زنش نیازش رفع میشه ولی افرادی هستن که فیلم دیدن عادت شده تو همین نینی سایت چن نفر دیدم که میگفتن شوهراشون تو رابطه سردن ولی هر روز فیلم میبینن 

واقعا این افراد مریضن 

♡