2777
2789

امروز جی پی اسای تهران نمیدونم چرا اینطوری شده

تو نقشه زدم ی مسیری رو با اتوبوس رفتم بعد پیاده شدم یکم راه رفتم تو ی ناکجا آباد بود پرام ریخت قشنگ

خونه های ویلایی متروکه و هیچکس نبود

اصن شبی ی منطقه دور افتاده اطراف شهر بود با اینک وسط شهر بود! باورم نمیشد واقعا 

45دقیقه وایستادم ن هیچ اسنپ قبول نکرد قبولم میکرد لغو میکرد حتی اکو

بعد نگو پلیس میاد میره شک کرده من خیلی وقته اینجام و یه منطقه خیلی بد نامی هم بوده

اومد گفت مشکلی پیش اومده منم توضیح دادم

منو برد رسوند ایستگاه مترو😅🩷

دمشون گرم

ولی تو ماشین پیتزا چیپس و ماست موسیر و نوشابه و.. همه چی بود😅🤣

وای😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی خیلی گشنمه میشه اینارم بخورم😂

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

منم نشستم اونم ن ی بار سه چهار بار😂😂😂گرفته بودن مارو

منم خیلی گرفتن😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چه‌ باحال

دمشون گرم که هواتو داشتن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....