خداییش شما به عنوان خانوم چندشتون نمیشیه با یه آدم لوس که به زور کلمات رو میکشه تا صداش نازک بشه عسیسم عسیسم میکنه عین اردک راه میره با دوتا برنج میندازه کف قاشق ۵ساعت طول میکشه بخورش دوست باشید
به خدا فقط خودتونو سوژه میکنید با این حرکات
خودت باش نه ادا مردارو دربیار نه ادای لوسارو
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا مشکل نداره این تیپ ولی پایین تنه دوستم خیلی یجوری دیده میشه با اینا..امیدوارم حرفمو بفهمی
برا همین خجالت میکشیدم چون هر پسری رد میشد تیکه مینداخت
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
ادایی بودن باید ذاتی باشه نه اونی که فقط میخواد ادا عشوه گری در بیاره واقعا کاش بعضیا بدونن وقتی عشو ...
باوز کن هیچکس از آدمای لوس خوشش نمیاد
ذاتی ماتی نداره
خیلی زشته یه زن برا زن دیگه ادا بیاد
مرد غریبه هم که دیگه جای خود داره
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
باوز کن هیچکس از آدمای لوس خوشش نمیاد ذاتی ماتی نداره خیلی زشته یه زن برا زن دیگه ادا بیاد مرد غریبه ...
نه اگه ذاتی باشه خیلی قشنگه من ی دوست دارم فقط میخوای بشینی جلوش ادا در بیاره اینقدر ناز و کیوت میشه که نگو فنچ هم هست اصلا دلت غش میره براش،ولی ولی ولی وای به روزی که کسی که ذاتی عشوه گری نداره بیاد جلوت ادا در بیاره،بالا میاری فقط🤢
از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....
همش تقصیر خانوادشه کاری میکنن به لج اونا اینجوری بیاد بیرون
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
خب نمبشه که عین هیولا تو جمع غذا خورد😂 آداب اجتماعی رو باید رعایت کرد
من خودم اونیم که تو جمع خیلی محترمانه و خانومانه رفتار میکنم حالا تو خونه خودم..😑😂😂
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠