2777
2789
عنوان

مشکلات آقایون

202 بازدید | 21 پست

واسه چکاپ همسرم برای باردارشدن باید پیش چه دکتری بره؟و بگه چیکار کنه واسش؟

تو شهرمون فقط یدونه متخصص جراحی کلیه و مجرای ادراری تناسلی داریم بهش مربوط میشه؟

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید شهر بزرگ مثل شیراز و...که دکتر درست درمون داشته باشه

آخه مطمئن نیستم مشکل داشته باشه خودم چکاپ شدم گفتن سالمم ۷ ماهه اقدام میکنم نمیشه گفتم همسرمم چک بشه

به همون دکتر زنانی که میری فکر کنم باید بگی براش چکاپ هایی که لازمه رو بنویسه و راهنمایی تون کنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بله اورولوزیست می نویسه ، عمومی هم می نویسه ولی اگه مشکلی باشه متخصص باید دار بده

خب همین دکتر نمیتونه بنویسه ؟؟متخصص مجرای ادراری و تناسلیه  اگ مشکلی بود ببریم جای دیگ

به همون دکتر زنانی که میری فکر کنم باید بگی براش چکاپ هایی که لازمه رو بنویسه و راهنمایی تون کنه

بهش گفتم گفت برو تا یکسال طبیعیه منم حوصله ندارم الکی صبر کنم

آخه مطمئن نیستم مشکل داشته باشه خودم چکاپ شدم گفتن سالمم ۷ ماهه اقدام میکنم نمیشه گفتم همسرمم چک بشه

خب برای چکاب باید بره پیش اورولوژ 

ضمنا دکتر درست درمون 

من حرفم رو زدم دیگه بقیه ش باخودتونه