2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجوری مواقع هرچی ریلکس باشی بهتره ایندفعه که زنگ زد چی میگی؟ 

«من همیشه باور دارم داشتن خیلی معیارها از هر پول و مقام مهم‌تره. البته که پول و جایگاه ارزش داره ولی زمانی که انشالله حلال باشه. با آرزوی موفقیت روز افزون برای پسرتون »

۹۰درصد عیب و ایراد گذاشتی روش عزیزم ده درصد مادرش تعریفشو کرده چرا میخای این ده درصد هم تخریب کنی نم ...

به مامانش فقط گفتم معیارهامو ندارن و وجه اشتراک مون خیلی کمه و اختلاف نظر زیادی داریم

بی عرضه و ترسو و ... رو به مامانش نگفتم برای شما توضیح دادم که بدونین طرف چه قدر به درد نخوره

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
به مامانش فقط گفتم معیارهامو ندارن و وجه اشتراک مون خیلی کمه و اختلاف نظر زیادی داریمبی عرضه و ترسو ...

ن واقعا بیا اینارو هم ب مادرش بگو 

یه جوری داری حرف میزنی عزیزم که انگار دست و پاتو بستن دارن زوری میبرنت عقد کنن یه کلام بگو نه انقدم عیب نزار رو ادما

ن واقعا بیا اینارو هم ب مادرش بگو یه جوری داری حرف میزنی عزیزم که انگار دست و پاتو بستن دارن زوری می ...

آرام باش خواهرم

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨