2777
2789

سلام یه همکاری داشتم قبلا، ۹۰ درصد معیارهامو نداره، پسره مذهبی نیس، خنگه و درایت نداره، بی عرضه اس، ترسوئه، دهن بینه، سطحی فکر می کنه و درست و غلطو تشخیص نمیده، توانایی اداره زندگی نداره، همه چی رو سطحی و مسخره تلقی می کنه، بی دست و پا اس، اگه خدایی ناکرده زنش بشم فقط میشه وبال گردنم، همون موقع که همکارم بود گفتار و رفتارهای چرت و اشتباهش عصبیم می کرد.

مامانش چن روز پیش ازم خواستگاری کرد گفتم، با پسرتون وجه اشتراک مون به شدت کمه و خیلی از معیارهامو نداره، بعد این پسره سمت خوبی داره و پولداره، مامانش می گفت پسر من (سمت و جایگاه شغلی پسرشو می گفت) هست و می گفت پولداره،

دخترا این پسره می دونم درآمدش حلال نیس و از جایگاهشم دیدم که سواستفاده می کنه و پارتی بازی و یه کار غیر قانونی بزرگ انجام داده و اصلا بیت المال براش مهم نیس

بار بعدی به مامانش در جواب این که پسرم فلان سمت رو داره و پولداره، چی بگم؟ می خوام بدونه نمی خوام به قیمت پول اونم تازه پول حرام خودمو بدبخت کنم جایگاهش هم خیلی بالا نیس اون و مامانش تازه به دوران رسیده ان.

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم لزومی نداره همیشه همه چیو بگه. 

اگر اصرار کرد بگو خط قرمزهایی دارم که پسرتون رعایت نمیکنه و با معیارهام هم خوانی نداره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دلت چی‌میگه؟از نظر من که نکن

قطعا جوابم منفیه

من درآمد حلال برام خیلی مهمه

میگم اگه بار بعدی مامانش گفت پسرم پولداره، چه جوری جواب دندان شکن ولی دل نشکنی بدم؟؟

«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.   ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨
قطعا جوابم منفیهمن درآمد حلال برام خیلی مهمهمیگم اگه بار بعدی مامانش گفت پسرم پولداره، چه جوری جواب ...

بگو همه چیز که به پول نیست مادر من،و بعد برای پسرش آرزوی خوشبختی کن

نور و عشق الهی جاریست✨