2777
2789

خانوما شوهرمن مشکل عصبی داره .کتک میزنه عصبی بشه خونه نمیاد شده تا دو هفته یعنی زنگ و پیام هم بدی میزاره لیست سیاه محبت بلد نیست میگه به زن نباید رو داد قهر میکنه چیزی خونه نمیخره میگه از گرسنگی بمیرید بی عرضه اس الان من دو هفته ای میشه این بار دوم هست که در خواست نفقه و مهریه کردم چیکار کنم از دست این بشر خلاص بشم تو صورتش موقع عصبانیت انقد میزنه بچمو هم روانی کرده اونم جیغ میشه از ترس توانشو هم ندارم وکیل بگیرم بخاطر خدا بگید چی بگم من از دستش راحت بشم ❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا هر اقدامی میخوای کنی اول امنیت جانی برای خودت ایجاد کن و هاشا نکن بهش 

مثلا حتما یه نامه پزشکی قانونی داشته باش بعد کتکش و بعد از اقدام قانونی تو خونه اش نباش یا در دسترسش نباش

یه صلوات میفرستی برام لطفا