2777
2789
عنوان

بیاید بگم آخر تاسیان چی مشه😁

558 بازدید | 27 پست

بر اساس حس شیشم و حدسم 

اول اینکه شیرین حامله است

دوم اینکه امیر خودکشی میکنه و هیچوقت نمیفهمه که شیرین حامله هستش

سوم اینکه بعد مرگ امیر تازه نامه سعید میرسه به دست شیرین و به خاطر بچش خودکشی نمیکنه وگرنه اینم میکشت خودشو 

اسم دخترشم میزاره نورماه 

و ته داستان همه این اتفاقا رو شیرین داره واسه دخترش نورماه تعریف میکنه 

مریمم یا میمیره یا میره تیمارستان 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

نامه رو که خوند!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نامه رو که خوند!

نه نامه رو عمه داشت میخونذ

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت ۲۲ قسمت اخرش بود؟چه پایان سوزناکی ساختی😂

نه هنوز ادمه داره 

احتمال ۹۹ درصد همینه 😁😂😂

قسمت پایانی میگفتن قسمت ۲۲ هست . پس چرا قسمت آخر نیومده . چرا من فکر میکنم هم امیر هم شیرین میمیرن

امیر ک صد درصد میمیره احتمالا هم خودکشی کنه 

ولی شیرین به خاطر بچش بعید میدونم بمیره

بنظر منم شیرین صددرصد حامله اس

امیر رو یا میکشن یا هم‌خودش خودکشی میکنه اره

بابای شیرین و هم میکشن

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بچه ها سعید عاشق کی بود؟

سعید عاشق کسی نبوددد من نمیدونم چرا اون حرفارو به امیر زد ک امیر و عصبی کنه 

وگرنه تو نامش اصلا به شیرین ابراز علاقه ایی هیچی نکرده بود قشنگگ تو نامه برعکس شخصیت الانش بود

به نظرم سعید جرئت خودکشی نداشت یه کاری کرد ک امیر بکشش