2777
2789
عنوان

من واقعا موندم چی بگم

59 بازدید | 9 پست

نامزدم برام یه عطر کادو آورده از سفری که رفته بود عطر ه بوش منو اذیت میکنه بو صابون لوکس میده اسمش لاتوسکاست دو بار زدم حالم بد شد بوی مامان بزرگ گرفتم 

با اینکه گرونم هست اما بوی خوبی نداره اما نامزدم بوشو دوست داره همون دوباری که زدم خیلی خوشحال شد بار اول زدم خودم بدم اومد بار دوم  دیدم خوشس میاد زدم موندم چی کار کنم خودم بدم میاد بوشو دوست ندارم دلم میخواد بهش بگم ولی با عشق خریده دلم نمیاد ناراحت بشه فکر کنه از هدیه اش خوشم نیومده 

بچها چیکار کنم راهکار بدید 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نامزد منم اولین هدیش ادکلن بود بوش خیلی تند بود سرم درد می‌گرفت اوایل چند بار برا دلش زدم بعد دیگ نز ...

سلام

میشه تاپیک آخرم و گزارش بزنید

میترسم شناسایی شم 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔