2777
2789

ببین خودپرداز هاشون وصل شده اگه شده احتمالا بشه 

ولی ارزش نداره دیگه چون خیلی ها دیگه چک سپه رو قبول نمیکنن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودپرداز هاشون وصل شده اگه شده احتمالا بشه ولی ارزش نداره دیگه چون خیلی ها دیگه چک سپه رو قبول ...

واقعا قبول نمیکنن خوب شد گفتی 

آخه یه مشکلم هست شوهرم برا بانک سپه از شرکت معرفی نامه گرفته دوباره بخاییم معرفی برا بانک دیگه رو میدن؟

واقعا قبول نمیکنن خوب شد گفتی آخه یه مشکلم هست شوهرم برا بانک سپه از شرکت معرفی نامه گرفته دوباره بخ ...

نمیدونم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
فک نکنم قاطی کردهدیگه نزدیک یکماه خراب شدهقرار بود درست شه تا الان باید میشدموجودیا رو فقط اوردن اون ...

خیلی ها پول هاشون گم شده 

من که پول اومد حسابم😁😁😁 ولی بعد از 2 روز مسدود کردن، بانک که هی میگه صبر کنید سیستم داره بروز میشه 

وااا این دیگه چجورشه پول زیادی تو حسابت داری؟

نه سه میلیون ولی خب کل اطلاعات پاک شده 

میگه فقط شما نیستین تو هر شعبه چهار تا همچنین موردی داریم

عکس کارتمو با شماره شبا نشون دادم گفت تلاش میکنم درست بشه 

بانک مرکزی نمیدونم چیکاره است این وسط

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
نه سه میلیون ولی خب کل اطلاعات پاک شده میگه فقط شما نیستین تو هر شعبه چهار تا همچنین موردی داریمعکس ...

والا سه میلیونم کم نیس بخای جمع کنی خیلیه موقع خرج کردن کمه.حالا خوبه عکسا و اطلاعات داشتی 

والا سه میلیونم کم نیس بخای جمع کنی خیلیه موقع خرج کردن کمه.حالا خوبه عکسا و اطلاعات داشتی

بخدا سه هفته است میرم بانک هیچی به هیچی

امروز گفت دیگه نیا اگه درست بشه تماس میگیریم

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر