2777
2789
عنوان

کاش یه خواهر داشتم

130 بازدید | 14 پست

مجردم. مادرم رفته دکتر بهش گفته یه توده توی رحمت هست. معرفی ش کرده به جراح آنکولوژ. دارم از ناراحتی دق میکنم. دوست دارم با یکی حرف بزنم. یه برادر دارم که به خاطر همسرش باهامون قطع ارتباط کرده. کاش یه خواهر داشتم که این روزا کنارم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذر میخوام ولی من تو دنیای واقعی از برادر خودم خیر ندیدم، دنیای مجازی جای خود ............

باشه راحت باش برات دعا میکنم مخصوصا مادرت 

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

هعی منم خواهر دارم..نگامم نمیکنه..منو دشمن خودش میدونه..برا زندگیم دعا گرفت

حرف باهام نمیزنه

پشتم میگه

حسودیه شدید میکنه

خواهر هم همیشه خوب نیست..منم تنهام داداشم ندارم توی شهر غریب و دست تنها

هعی منم خواهر دارم..نگامم نمیکنه..منو دشمن خودش میدونه..برا زندگیم دعا گرفتحرف باهام نمیزنهپشتم میگه ...

درکت میکنم. تنهایی خیلی سخته عزیزم. خدا خواهر شما و برادر منو هدایت کنه. به قلب من و شما هم آرامش بده.

درکت میکنم. تنهایی خیلی سخته عزیزم. خدا خواهر شما و برادر منو هدایت کنه. به قلب من و شما هم آرامش بد ...

انشاالله عزیزدلم..واسه مامانت هم زودتر پیگری کنین..بهش روحیه بده که خییییییییلی مهمه روحیه داشته باشه ها..دیدم که میگم

براش نذر کن انشاالله خوب میشه

تا میتونی بهش روحیه بده

انشاالله عزیزدلم..واسه مامانت هم زودتر پیگری کنین..بهش روحیه بده که خییییییییلی مهمه روحیه داشته باش ...

والا فعلا که خودم داغونم از نظر روحی. به هیچ کس هم نگفتیم. نمیخوام انرژی منفی بدن. 

خدا به مادرت شفا و سلامتی بده عزیزم

درمان رو پیگیری کنید و در کنارش نذر هم کن

یه کانال هست تو ایتا به نام باقیات الصالحات سفینه النجات

یه مبلغی نذر کن برا موسسه شون 

من برا مادر دوستم که عمل قلب کرد و ریسکش بالا بود و بعد عمل هم جواب آزمایشاش خوب نبود نذر همین کانال کردم و الحمدلله الآن حالش خوبه

شوهر دوستم هم‌ تصادف شدید کرد و بدجور آسیب دید

دوباره نذر همین کانال کردم و از بیمارستان مرخص شد و الآن بهتره

والا فعلا که خودم داغونم از نظر روحی. به هیچ کس هم نگفتیم. نمیخوام انرژی منفی بدن.

حق داری عزیزم منم سر مامانم داغون شده بودم..بخدا توکل کن از ته دلت ازش بخواه کمکش میکنه عزیزم..خودتو پیش مامانت ناراحت نشون نده