2777
2789
عنوان

بحث حق طلاق بود

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست
عزیزم اون یک چیزی گفت و شما به خودت گرفتی برای حق طلاقی که نداری!و درضمن حق طلاق کشکهمن دارم، چوم هم ...

من حق طلاق ندارم ولی مهریه دارم حق طلاق و همین پدرم نزاشت بگیرم گفت ابرومون میره 

بعد ی دعوایی ک داشتیم هم حق تحصیل و کار و حضانت بچه ها و اموال و ازش گرفتم با تعهد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

فرض کن اون پیش خانوادش تحقیرت کنه چه حالی میشی

قطعا جلو همونام میکوبمش

میدونه این بحثا حساسم میخواست باز نکنن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده که شوهرتو جلو خانوادت کوچیک کردی به ضرر خودت تموم شد بعدشم تو تمام حق ها هم داشته باشی ولی ...

بارها شده این بحث و کرده دیده بحث بی نتیجه است باز بازش کرد از صب همون روز هی ب جون من غر زد و زد و زد تا دیگه فوران کردم

درکت میکنم ک اونموقع چ حسی داشتی منم صحبت از حق خانما میشه با این قوانین ضدزن کله م سوت میکشه ک این ...

بدتر این ک خواهرم و مادرمم با اونا همراه بودن😐

از صبشم هی ب جونم غر زد ک شما زنا الین بلین خودش خواست خوبشم شد بازم تکرار کنه هرجایی همین بلا سرش میارم اصلا

من حق طلاق ندارم ولی مهریه دارم حق طلاق و همین پدرم نزاشت بگیرم گفت ابرومون میره بعد ی دعوایی ک داشت ...

مردا برا دادن حق خودمون کینه دارن ازمون میبینی

چرا باید تحصیل و کار و... ازم گرفته بشه ک بعدش با دادنش بهم شوهرم کینه ب دل راه بده    خدا نگذره از باعثش   بعد میگن ما مملکت اسلامی ایم       اسلام بزنه ب کمرتون  کجا قران گفته مهریه قسطی بدین

مردا برا دادن حق خودمون کینه دارن ازمون میبینیچرا باید تحصیل و کار و... ازم گرفته بشه ک بعدش با دادن ...

همش چرته 

همش نفقه اجرت المثل همین مهریه همش حتی حق طلاق 

ولی همین ک میسوزوندشون خیلیه 

گفتم پس ی زن ک کل زندگیش و جوونیشو گذاشته بعد شوهره از سر تنوع طلبی میره خیانت میکنه اون چی گفت ها حتما اون زنه مشکل داشته مردی ک زنش خوب باشه ک خیانت نمیکنه 

فک کن ذهنیتش چه خرابه 

من حق طلاق ندارم ولی مهریه دارم حق طلاق و همین پدرم نزاشت بگیرم گفت ابرومون میره بعد ی دعوایی ک داشت ...

من اصلا نزاشتم مامانم اينا بفهمن كه حق طلاق دارم، اونام مثل بقيه ميخواستن چرند بگن كه زشته و اينا

زشت اينه كه شوهرم به من قول داده بود حق طلاق بده ولي زد زيرش، كاش ميشد و امكانش بود منم مهريه رو ميزدم زيرش حالش جا بياد

البته گرفتم ازش، چنان با قيافه سياه و طلبكار و ناراحت اينكارو كرد انگار داره چه لطفي ميكنه!

ولي راستش مهريه از همه چي بهتره، باور كن

همش چرته همش نفقه اجرت المثل همین مهریه همش حتی حق طلاق ولی همین ک میسوزوندشون خیلیه گفتم پس ی زن ک ...

به شوهرت میگفتی آها
پس زنهایی هم که خیانت میکنن حتما مشکل از شوهرشون بوده پس حق داشتن خیانت کنن؟جواز خیانت هم به راحتی صادر کردی هر کی زن یا شوهرش بد باشه طرف مقابل خیانت کنه؟

مشکل داره جدا بشه بعد هر غلطی خواست بکنه

یک مرد ایرانی تصور میکنه وقتی خانمش بارداره و به علل مختلف بارداری پرخطر و شرایطی که داره و نتونه به هر دلیلی رابطه جنسی برقرار کنه و شوهرش رو سیراب کنه  یا زایمان کرد تو مدتی که بدنش به شرایط عادی و نرمالش برگرده این اجازه  و حق رو داره سراغ صیغه بره یا به هرحال خیانت کنه که از رابطه بی بهره نمونه. 

حالا اون مادر فکر سلامتی بچه ست و مضطرب و نگران برای بچش.

یا بعد زایمان شرایط سخت رو داره میگذرونه بعد شوهر به فکر لذت جنسیشه.

یعنی حتی همسرش ارزش اینو نداره یه خورده جلوی هوسهاش رو بگیره.

کلا در ایران زن همیشه تحت قضاوت جامعه و اطرافیان قرار میگیره (( اینکه شوهر وقتی خیانت کنه: میشه بیچاره و همیشه حق با مرده و شوهر بیگناه و پاکه اطرافیان و جامعه علی الخصوص خود مردا میگن حتما زنش کم گذاشته اگر سیرابش میکرد هیچوقت نمیرفت سمت زن دیگه پس مرده بیگناهه و زنش مقصره. خودش کم گذاشته و کوتاهی کرده))  

{{ حالا اگر زن خیانت کنه مردا میگن:

باید کشتش، چطوری تا الان زنده مونده شوهره سرش رو از تنش جدا نکرده،

اگر نکشتش مرد نیست، غیرت نداره من باشم با افتخار و غرور سرشو میبرم میچرخونم تو خیابون ...«که البته نمونه هاش رو زیاد داریم و دیدیم» غلط کرده حتی اگر شوهرش چندسال‬هم باهاش رابطه نداشته، حق طلاق نداشته، شوهرش آزارش میداده، دست به زن داشته، معتاد بوده، خرجی نمیداده، بازم باید به پای شوهره میساخت و میسوخت،}}قانونمونم‬که قشنگ شرایط رو برای مردای راحت تر و هموارتر کرده حتی اگر قانونی بذارن در حد حرفه اجراش  و تصویب نمیکنن یا کلی راه در رو، دور زدن براش میذارن.

اینکه برای مردها هیچ مجازاتی تعریف نشده مگر اینکه با زن شوهر دار رابطه داشته باشه ولی زن موجودیتش با گناه تعریف شده. 

زنی که شوهرش هیچ محبتی بهش نمیکنه، احترامی نمیزاره، براش ارزش قائل نیست، حتی کلی توهین، فحاشی کنه یا دست به زن داشته باشه، شوهر معتاد باشه، خرجی نده، زن شرایط طلاق نداشته باشه، 

بخواد اقدام به طلاق کنه شوهرش یا حتی خانواده خودش تهدیدش کنن که اگر طلاق بگیری چنان و چنین میکنیم، یا شوهرش طلاقش نده و آزار و اذیتش کنه. 

با کلمات محبت آمیز و توجه و زبان بازیهای مردهای هرزه بیرون از خونه بالاخره یه روزی پاش سرمیخوره هر چقدرم که قوی و نفس باشه بالاخره یک انسانه، نمیشه انتظار پاکدامنی همیشه از یه طرف باشه آخرش یه جایی طرف کم میاره یه جا پاش میلغزه. 

همون جمله معروف : گناه دیده نمیشود مگر اینکه زنی آنرا انجام داده باشد.  

خیانت خیانته  مرد و زن نداره 

ولی کدوم مجازات سنگینتری دارن؟  

کدوم همیشه منفورتر هستن؟  

کدوم همیشه انگشت اتهام به سمتشون میره؟  

کدوم محکوم به مرگه؟ 

زن هرطرف خیانت که باشه حتی اگر مجرد باشه و با پسر مجرد باشه همیشه متحمل بیشترین توهینها و قضاوتهاست ...

متاهل باشه که لایق سربریدنه. 

زن مجرد باشه و بره با یک مرد متاهل

میگن زن ب زن رحم نمیکنه هرزه ست پست‌فطرته، آشغاله، کثیفه...

مرد متاهل بیگناهه لابد زنش کم گذاشته براش، گناه داشته نتونسته جلوی خودشو بگیره، تقصیر اون زنه هرزه ست که باهاش بوده مرده بیگناهه. 

کشور ما مردسالاره به دختر تجاوز بشه میگن پوشش مناسب نبوده، کرم از خود درخته، خودش میشنگیده، نمیگن مرده خطا کرده.   

دختر  اگر با پسر مورد علاقش که خانوادش با ازدواجشون مخالف بودن فرار کنه اسم دختره بد در میره میگن هرزه ست ولی پسره میشه عاشق.

همش چرته همش نفقه اجرت المثل همین مهریه همش حتی حق طلاق ولی همین ک میسوزوندشون خیلیه گفتم پس ی زن ک ...

به شوهرت میگفتی آها
پس زنهایی هم که خیانت میکنن حتما مشکل از شوهرشون بوده پس حق داشتن خیانت کنن؟جواز خیانت هم به راحتی صادر کردی هر کی زن یا شوهرش بد باشه طرف مقابل خیانت کنه؟

مشکل داره جدا بشه بعد هر غلطی خواست بکنه

یک مرد ایرانی تصور میکنه وقتی خانمش بارداره و به علل مختلف بارداری پرخطر و شرایطی که داره و نتونه به هر دلیلی رابطه جنسی برقرار کنه و شوهرش رو سیراب کنه  یا زایمان کرد تو مدتی که بدنش به شرایط عادی و نرمالش برگرده این اجازه  و حق رو داره سراغ صیغه بره یا به هرحال خیانت کنه که از رابطه بی بهره نمونه. 

حالا اون مادر فکر سلامتی بچه ست و مضطرب و نگران برای بچش.

یا بعد زایمان شرایط سخت رو داره میگذرونه بعد شوهر به فکر لذت جنسیشه.

یعنی حتی همسرش ارزش اینو نداره یه خورده جلوی هوسهاش رو بگیره.

کلا در ایران زن همیشه تحت قضاوت جامعه و اطرافیان قرار میگیره (( اینکه شوهر وقتی خیانت کنه: میشه بیچاره و همیشه حق با مرده و شوهر بیگناه و پاکه اطرافیان و جامعه علی الخصوص خود مردا میگن حتما زنش کم گذاشته اگر سیرابش میکرد هیچوقت نمیرفت سمت زن دیگه پس مرده بیگناهه و زنش مقصره. خودش کم گذاشته و کوتاهی کرده))  

{{ حالا اگر زن خیانت کنه مردا میگن:

باید کشتش، چطوری تا الان زنده مونده شوهره سرش رو از تنش جدا نکرده،

اگر نکشتش مرد نیست، غیرت نداره من باشم با افتخار و غرور سرشو میبرم میچرخونم تو خیابون ...«که البته نمونه هاش رو زیاد داریم و دیدیم» غلط کرده حتی اگر شوهرش چندسال‬هم باهاش رابطه نداشته، حق طلاق نداشته، شوهرش آزارش میداده، دست به زن داشته، معتاد بوده، خرجی نمیداده، بازم باید به پای شوهره میساخت و میسوخت،}}قانونمونم‬که قشنگ شرایط رو برای مردای راحت تر و هموارتر کرده حتی اگر قانونی بذارن در حد حرفه اجراش  و تصویب نمیکنن یا کلی راه در رو، دور زدن براش میذارن.

اینکه برای مردها هیچ مجازاتی تعریف نشده مگر اینکه با زن شوهر دار رابطه داشته باشه ولی زن موجودیتش با گناه تعریف شده. 

زنی که شوهرش هیچ محبتی بهش نمیکنه، احترامی نمیزاره، براش ارزش قائل نیست، حتی کلی توهین، فحاشی کنه یا دست به زن داشته باشه، شوهر معتاد باشه، خرجی نده، زن شرایط طلاق نداشته باشه، 

بخواد اقدام به طلاق کنه شوهرش یا حتی خانواده خودش تهدیدش کنن که اگر طلاق بگیری چنان و چنین میکنیم، یا شوهرش طلاقش نده و آزار و اذیتش کنه. 

با کلمات محبت آمیز و توجه و زبان بازیهای مردهای هرزه بیرون از خونه بالاخره یه روزی پاش سرمیخوره هر چقدرم که قوی و نفس باشه بالاخره یک انسانه، نمیشه انتظار پاکدامنی همیشه از یه طرف باشه آخرش یه جایی طرف کم میاره یه جا پاش میلغزه. 

همون جمله معروف : گناه دیده نمیشود مگر اینکه زنی آنرا انجام داده باشد.  

خیانت خیانته  مرد و زن نداره 

ولی کدوم مجازات سنگینتری دارن؟  

کدوم همیشه منفورتر هستن؟  

کدوم همیشه انگشت اتهام به سمتشون میره؟  

کدوم محکوم به مرگه؟ 

زن هرطرف خیانت که باشه حتی اگر مجرد باشه و با پسر مجرد باشه همیشه متحمل بیشترین توهینها و قضاوتهاست ...

متاهل باشه که لایق سربریدنه. 

زن مجرد باشه و بره با یک مرد متاهل

میگن زن ب زن رحم نمیکنه هرزه ست پست‌فطرته، آشغاله، کثیفه...

مرد متاهل بیگناهه لابد زنش کم گذاشته براش، گناه داشته نتونسته جلوی خودشو بگیره، تقصیر اون زنه هرزه ست که باهاش بوده مرده بیگناهه. 

کشور ما مردسالاره به دختر تجاوز بشه میگن پوشش مناسب نبوده، کرم از خود درخته، خودش میشنگیده، نمیگن مرده خطا کرده.   

دختر  اگر با پسر مورد علاقش که خانوادش با ازدواجشون مخالف بودن فرار کنه اسم دختره بد در میره میگن هرزه ست ولی پسره میشه عاشق.

من اصلا نزاشتم مامانم اينا بفهمن كه حق طلاق دارم، اونام مثل بقيه ميخواستن چرند بگن كه زشته و اينازشت ...

مهریه هم میتونی مطالبه کنی از اول داشتی یا بخشیدی!؟

به شوهرت میگفتی آهاپس زنهایی هم که خیانت میکنن حتما مشکل از شوهرشون بوده پس حق داشتن خیانت کنن؟جواز ...

دقیقا برای همین بود که اینقد جوش اوردن 

ببخشید عزیزم شما برادر شوهر مجرد دارین

نه همه از دم شوهر کردن ن زن گرفتن چطور مگه؟