2777
2789
عنوان

بحث حق طلاق بود

221 بازدید | 29 پست

چند روز پیش خونه پدرم بحث رفت رو حق طلاق من گفتم معقولانس خیلی از مشکلات امروزی بر سر خیانت یا مرد سالاری یا خشونت مردانه شوهرم برگشت گفت تو دادگاه ها پره از اینایی ک درگیر مهریه و حق طلاقن بابامم که کلا گفت ن زن برا چی باید حق طلاق داشته باشه همکار من۲۵سال با زنش زندگی کرد بهترین خونه بهترین ماشین زن رفته مهرشو گذاشته اجرا میخواد طلاق بگیره گفتم شما فقط حرفای مردا رو میشنوین حرف زنارو که نشنیدین یهو شوهرم برگشت گفت زنی که حق طلاق میخواد خرابه دلاله😐برگشتم گفت خراب ذهنیت مردایی مثل توعه تویی ک چهار زنه بودن و حق خودت میدونی برا ماهانه ای که حق زنه هزار بار غر میزنی و عرضه خانواده داری نداری عین ی بچه میری سر کار(کارش اصلا سخت نیست اصلا درامد بالا)میای میخوابی ن بچه حالیته ن زن حالیته ن زندگی میفهمی شعور زندگی مشترک نداری یه زن مثل من شوهر نکرده زن گرفته باید حق طلاق داشته باشه خلاصه که حسابی شستمش دیگه بابامم کلا حرف نیومد براش🫠 حالا این مدت هم مامانم!!! هم بابام و هم شوهرم تو قیافن😐من چیکار کنم مگه حقیقت و گفتن جرمه😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

مردا فک میکنن زنی ک حق طلاق بخاد دلال و خرابه

منم فک میکنم زنی ک حق طلاق نخاد بی عرضه و ضعیفه

از شدت ضعفش میخاد فقط یکی باشه حالا هر بلایی سرش بیاره هم میپذیره ولی فقط باشه

میخام ب خانواده تم هیچی نگم برعکس همیشه اروم اروم وسایلامو جمع کنم ی روز مونده ب رفتن برم چمدون بخرم بریزم توش و برم ،بابا اگر سر کار بود مهم نیست مامانم سر کارش بود مهم نیست خانواده بودن نبودن دیدم ندیدم مهم نیست  میخام بدون ندیدن و خداحافظی کردن برم ،من اومدم ک سال اخر قشنگی داشته باشیم خیلی تلاش کردم و قشنگ هم ساختم اونا بلد نبودن قشنگی بسازن دل شکستن،اینجا ک نوشتم برای کسی ننوشتم برای خودم نوشتم چون چندین بار در طول روز امضای خودمو میخونم و هر قسمتش ی غم و شادی را یادم کیاره ک باید بمونه، ...غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای می‌ره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آل‌علی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌

عزیزم اون یک چیزی گفت و شما به خودت گرفتی برای حق طلاقی که نداری!

و درضمن حق طلاق کشکه

من دارم، چوم همسرم با مهریه موافق نبود و منم اون موقع خر بودم و موافق بودم باهاش، ازش حق طلاق گرفتم

حق طلاق بدون حقوق دیگه لطفا در حق مرد جماعت! به قول خودش: تو که حق طلاقم داری برو جدا شو!

ما داریم توی یه کشوری مثل ایران زندگی میکنم که تنها حق زن مهریه است، همون رو بچسب

اینجا اروپا نیست عزیزم

(البته من تا جایی که میشد ث به زور وکیل چیزی که فکر میکردم مال من هست رو گرفتم و جدا شدم، اصلا اون وکالتنامه طلاق به دردم نخورد)

تند رفتی

دلم میخواست شوهرم و تو گوششم بزنم فک میکنه ببخشید ک.      ون اسمون باز شده این تلپی افتاده پایین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

کجا بیان کنی مهمه حتما ناراحت شدن جلوی اونا بیان کردی

بسکه حرصم میده همش میخواست بگه زنا بدن شما بدی و اینا منم حرصی شدم هی میگفت زنا الن بلن منم زنم خب

مردا فک میکنن زنی ک حق طلاق بخاد دلال و خرابهمنم فک میکنم زنی ک حق طلاق نخاد بی عرضه و ضعیفهاز شدت ض ...

گفتم برین زن درست با خانواده بگیرین ک مطمئن باشید یهو گفت همه زنا دلالن وگرنه مهریه چرا بخوان اصلا بیشتر از این حرصی شدم گفتم حالا زرشک مگه تو داری یا عرضه دادن مهریه داری خواهر و مادرتم حتما دلالن چون مادر خود خود خودت به جا مهریه خونه و ماشین بابات برداشت زد ب اسمش

جلوی اونا اینجوری گفتی خب شوکه شدن بطور کلی حرفات درسته ک خانما متاسفانه هیچ حقی ندارن تو این مملک ...

اون خودش شروع کرد والا دستم میرسید بهش تو گوششم میزدم

اون خودش شروع کرد والا دستم میرسید بهش تو گوششم میزدم

درکت میکنم ک اونموقع چ حسی داشتی منم صحبت از حق خانما میشه با این قوانین ضدزن  کله م سوت میکشه ک اینقد بی ارزش کردن ما رو