2777
2789

کولر هم دیگه نمیشه 

بخارپز داریم میشیم 

برق ها رو میبرند 

تو سرما و خنکی هستید کمی هم دلتون به حال ما بسوزه 

زمستون هم گاز شعرهای خنک ببرید یخ بزنند خوبه

نی نی یار هم تا میگیم بالا چشمت ابرو هست فقط تعلیق می‌کنه 

بقیه فحش ناموسی میدهند کاری بهشون ندارن

اینجا هم پارتی بازیه

بندر ک گفتن دیگه برق نمیره 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز می‌ره بعضی مواقع حتی دو بار

کجای بندری؟ 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

خدا ازشون نگذره توی دوره ای که دنیا داره بسرعت پیشرفت میکنه ما با همون سرعت پسرفت میکنیم مدام هم ادعا دارن و برای دنیا خط و نشون میکشن.بشین سرجات بابا وقتی عرضه تامین ساده ترین نیازهای ملتتو نداری

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون
همه جای ایران سرای من است فرقش چیه

منم بندر زندگی میکردم تا ی ماه پیش.

خدا ازشون نگذره توی دوره ای که دنیا داره بسرعت پیشرفت میکنه ما با همون سرعت پسرفت میکنیم مدام هم ادع ...

خواهشاً برق بحث هست تایپک جای دیگه نبر 

نی نی یار کلا خودش بی اعصاب هست میزنه تعلیق می‌کنه 

حوصله نداریم اومدیم اینجا حوصلمون درست بشه