2777
2789
عنوان

دلم گرفته

107 بازدید | 11 پست

از فکر و خیال خوابم نمیبره دارم کارای خونه انجام میدم🥹🚶🚶

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

فکر و خیال چی؟

حرفای ی سری ادما

زندگیم 

با اینکه مجردم  باید یکم ی دلخوشی های کوجیک داشته باشم حداقل 😐ک اونم یوخ حالم گرفته اس عجیب با هر کی درد و دل میکنم پس فردا میشه ضد یا اون جیزی ک نمیخام میشه 🚶

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنت رو با ی چیزی اروم کناهنگی گوش کنرمانی کتابی چیزی بخونیا فیلمی چیزی ببین تا سمت فکر نره مغزت و چ ...

اینا رو امتحان کردم خوب بود ولی بازم تمام ک میشه فکرم میرم سراغَش 

یه چیزایی هست که موضوعات درد و دلت رو تشکیل میدهمعمولا این استرس و اضطرابت دلیلش چیه

گذشتم ک رو آینده ام تاثیر میذاره

گذشته رو نمیتونی رهاش کنی و از حالت لذت ببری و برای آینده ات برنامه ریزی کنی؟

رها کردم بهش فکر هم نمیکنم اما تا میگی گذشته این اتفاقا افتاده سریع برخورد آدما تغییر میکنه 

رفتار ی سری آدما باعث میشه من یادم بیاد 

بهتره همون تا اخر عمرم تنها باشم درد و دلم نکنم با کسی 

رها کردم بهش فکر هم نمیکنم اما تا میگی گذشته این اتفاقا افتاده سریع برخورد آدما تغییر میکنه رفتار ی ...

چرا گذشته رو مرور میکنی یا واسه آدما توضیح میدی

گذشته که دیگه تغییری نمیکنه اما مرورش  حال تو رو خراب میکنه

واسه درد و دل کردن حداقل شخص مناسبی رو پیدا کن و با هر کسی درد و دل نکن

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

چرا گذشته رو مرور میکنی یا واسه آدما توضیح میدیگذشته که دیگه تغییری نمیکنه اما مرورش حال تو رو خراب ...

بهتر کلا درد و دل نکنم

و ازدواجم کلا نباید کنم باید درویش خط بکشم