2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا پشیمون بشیمگه چندسال قراره استفاده کنیمهم الانه پس اون چیزی که دوست داری رو بگیر

مرسی عزیزم

اخه 3 تیکه بزرگ اتاق این سرویس چوباس که خیلی تو چشمه

گفتم نکنه بعد از چشمم بیفته

در صورتیکه الان خیلی قشنگن

مرسی عزیزماخه 3 تیکه بزرگ اتاق این سرویس چوباس که خیلی تو چشمهگفتم نکنه بعد از چشمم بیفتهدر صورتیکه ...

بنظرم خوبه حتما بگیر

پیشاپیش هم مبارکت💚

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

عکس بذارررر😍😬

منم الان داشتم تو دیوار چنددد ساعت سرویس خواب نوزاد میدیدم با اینکه بچه ندارم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره اما این توری حصیری ها خیلی جون نداره و ممکنه بچه پارش کنهاما جز موارد انتخابیم هست

بچه چیو پاره کنه

مگه جقدر زور داره

خنده دار بود

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ترکیب سبز وکرم خیلی قشنگه..ولی کلا سبزرنگ با روح وبا نشاطیه..به اتاقش حس زندگی میده..بهتر از شیریه

اره تو فکرمه سرویس چوبش سبز باشه و تم اتاقم حیوونی باشه و 2-3 تا رنگ بیارم توش

اصلا نمیخوام نود باشه و خنثی و بی رنگ اتاق بچه

چیه بلاگرا مد کردن