2777
2789

میگن بچه پولدارا میرن رشته دندانپزشکی آیا درسته ؟؟؟

من وضعیت مالی خوانوادم متوسطه

خودم از دندانپزشکی میترسم ولی میخوام برم رشته دندان پزشکی 😂

مامانمم خیلی هدایتم میکنه

میترسم برم ولی پشیمون بشم به خاطر شرایط مالی خانوادم ازیت بشن و هم از لحاظ خودم که زیاد که درس خون نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا يه جور ميگي انگاري رشته رو اوردي دانشگاه داره التماست ميكنه ميگه بيا تو نميري جم كن بابا

اول اینکه درست صبحت کن دومم من اصراری ندارم برم این رشته و هنوز تصمیم نهایی نگرفتم و گفتم بیام یکم مشورت بگیرم اصلا منظورتو نمیفهمم کسی لازم نیست التماسم کنه من خودم برای خودم تصمیم میگریم

آخه میگن خیلی باید درس بخونی منم علاقه ای به درس ندارم ولی از روی مجبوری نمره هام خوبه

دندانپزشکی مگه الکی قبول شدنش، وقتی به درس علاقه نداری یعنی اونقدر درست خوب نیست، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.