2777
2789

نمیدونم به این باور دارین یا نه من دور خودم خیلی دیدم مثال ناخن کارم با سه تا پسر هست هرسه تاشون خیلی دوستش دارن همه کاری براش میکنن اون یکی رفیقش با رلش ازدواج سفید کرده میگه خیلی دوستم دارها ولی نمیتونم با یکی باشم😑😑 بعدش همشون خوش شانسسسسس همسن منه ۲۰سالشه ناخن کارم‌ماشین خریده خودش

یکی از همکلاسیامم هم رل داره هم شوهر‌نمیدونم‌چطوری میتونن اینجوری باشن بعدش من از یجایی عطر میخرم‌نمیرم‌از یکی دیگ خرید کنم‌میگم دلش میشکنه😂😑💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف حق .متاسفانه الان همشون ظاهر بینند. همین ۱۰ سال جوونی رو می بینن

با این طرز فکر پیری یعنی اوج بدبختی. چون دیگه کسی به خاطر ظاهرت بهت توجه نداره، هدفی تو زندگیت نداری و انگار زندگیت دیگه تموم‌شده. کاش یکم از بالا به زندگی نگاه کنیم. نیومدیم تو این دنیا که اینجوری زندگی کنیم وقتی تهش بدون یه ریال پول میریم زیر خاک

قرار نیست همه حیون باشن که به پاک بودن خودت افتخار کن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
تا یه مدت باور نمیکردم ولی با همین جفت چشمام به این نتیجه رسیدم که خرابا واقعاااا واقعااااا شانس دار ...

منم بخدا هی با خودم‌میگفتم‌ن اینجوریام نیست ک دیگ دیدم