2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن😭😭

782 بازدید | 73 پست

واقعا دیگه نمیتونم😭🥺

اسمم نسترنه 20 سالمه خیلی به درس خوندن علاقه داشتم رشتمم تجربی بود پشت کنکوری بودم بخاطر رقابت زیاد نتونستم رتبه بیارم و تو یه خانواده پوچ تو یه شهر کوچیک بودم و هستم،بهم گفتن یا باید از خونه بری یا ازدواج کنی مجبور شدم اولین خواستگار که اون موقع ها اومد مجبور شدم قبولش کنم و خلاصه خیلی زود زود کارارو انجام دادیم و عقد کردیم و من یه راست رفتم سر خونه زندگیم یعنی ما نامزدم نبودیم

💙💙💙خدا💙💙💙

شوهرم اوایل ازدواج خوب بود ولی بخاطر این که شناختی ازش نذاشتم فهمیدم خیلی رفیق بازه منم واقعا نمیتونم این اخلاقو تحمل کنم شبا تا ساعت 2 نصف شب بیرونه انگار نه انگار منو تو خونه حبس کرده بهش گفتم میخوام درسمو ادامه بدم و کنکور بدم بازم ولی تو دهنی خوردم گفت لازم نکرده و باید بشینی تو خونه به زندگیت برسی😞

💙💙💙خدا💙💙💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون وسطا خیلی بحث مون شد و همیشه دعوا میکرد داد میزد منم واقعا میترسیدم و کم میاوردم💔

یکم بعد دیدم اخلاقش عوض شده و دیگه خیلی نزدیکمم نمیاد بهش شک کردم و یه روز که رفته بود انباری گوشیش نبرده بود با عکسش گوشیشو باز کردم و دیدم بله با یه خانم حرف میزنه و کلی هم قربون صدقه ش رفته😭

💙💙💙خدا💙💙💙

بهش گفته بود که اصلا زن نداره و دلمو شکوند تو چتاش کلی حرف مثبت هجده بود😭😭😭

وقتی اومد بالا جیغ و داد کردم و خیلی شوک شد اول می‌خواست انکار کنه بعد دید نمیتونه منو گرفت به کتک خدا شاهده فکر کردم الان گردنم میشکنه و تموم میکنم اون وسطا اشهدمو خوندم ولی بعد نیم ساعت ول کرد گفت تو هیچ غلطی نمیتونی کنی تو بی خانواده ای بی پدری و به بابامم توهین کرد خلاصه الان جمع کردم اومدم خونه بابام ولی اونا عقایدشون اینه که اون مرده و طبیعیه و شیطونی کرده میگن برو سر خونه زندگیت اگر 20 سالگی مطلقه شی ما چه خاکی به سرمون کنیم الان من واقعا بدبختم بگین چیکار کنم😭

💙💙💙خدا💙💙💙

اون وسطا خیلی بحث مون شد و همیشه دعوا میکرد داد میزد منم واقعا میترسیدم و کم میاوردم💔یکم بعد دیدم ا ...

وای اسکرین ریکورد می‌گرفتی از پیاماششش

اگه عقایدتعصبی و سنتی دارین رومن ریپلای نکنین