2777
2789

مگه خدا نگفته بعد هر سختی آسونیه؟ 

مگه خدا تو قرآن نگفته من اشک شوق براتون کنار گذاشتم ؟ 

پس چرا اشک من همش از رو غم بود 

اشکم هیچی 

خنیدنم هم از رو غم بود 

چرا فقط زندگی من سختیه 

چرا من اینقد بد بختم بیچارم 

خدایا دیگه چیکار کنم 

خدایا چرا چرا چرا با من اینطوری میکنی 

چرا هیچ امیدی به من ندادی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جای دیگه هم گفته لقد خلقنا الانسان فی کبد

یعنی ما انسان را در رنج افریدیم

اصلا از نظر روانشناسی هم مغز ما تمایل داره به اینکه همیشه درگیر یه مشکل باشه 

زندگی همینه هر سختی ای رو پشت سر میذاری بعدش با یه سختی جدید مواجه میشی

فقط باید دعا کنیم برامون قابل تحمل باشن و قوی باشیم در برابرشون

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من ۴ساله بابت ی ارامش داشتن ساده که خیلی ها دارن .

ب درگاه خدا التماس میکنم نمیدونن چرا نمیشه!

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

قطعا بعد هر سختی آسونیه این رو مطمئن باش

می دونم شاید الان واقعا نا امید باشی و شرایطتت سخت باشه اما حواست باشه خدایی که حتی دونه های انار رو انقدر منظم و زیبا چیده زندگی تویی که عزیز دلشی رو بی اساس نمی چینه

همیشه شکرگزار داشته هات باش چون شرایط می تونه از اینی که باشه بدتر هم بشه حتی اگه فکر کنی بدتر نمی شه

من کفر نعمت هامو کردم و بدجور آسیب دیدما...

به خدا که شکر نعمت اثر گذاره،ازش غافل نشو

یه جای دیگه هم گفته لقد خلقنا الانسان فی کبدیعنی ما انسان را در رنج افریدیماصلا از نظر روانشناسی هم ...

آخه مشکل من اینه همه سختی ها باهم اومدن 

اگه سختی پشت سختی بود مشکلی نداشتم اصلاااا 

من همش باهمه سختی ها درگیرم 

هیچی سختی تو زندگی من حل نمیشه فقط کم رنگ تر میشه 

من قوی تر میشم میرم برای سختی بزرگتر 

دیگه خسته شدم 

هیچ امیدی تو زندگی ندارم 

مطلقن هیچی هیچی 

احساس پوچی مطلق میکنم چند ساله 

من می‌دونم تموم این درد هایی که میکشم بخاطر خودمه من اگر این درد ها رو نکشم آدم های اطرافم رو نمی‌شناسم 

و میدونم بعد این همه درد به یک درسی رسیدم و می‌دونم تو ادامه زندگی محکم ترم و پر قدرت تر

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

آخه مشکل من اینه همه سختی ها باهم اومدن اگه سختی پشت سختی بود مشکلی نداشتم اصلاااا من همش باهمه سختی ...

ایشالا بعد از این زندگیت پر از ارامش و خوشبختی بشه عزیزدلم

خدابزرگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

آخه مشکل من اینه همه سختی ها باهم اومدن اگه سختی پشت سختی بود مشکلی نداشتم اصلاااا من همش باهمه سختی ...

معمولا یهو همه چی می پیچه تو هم...

می دونم سخته،باور کن می دونم 

ولی طاقت بیار و بدون این ها هم می گذره 

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور...