2777
2789
عنوان

نمیتونم بلند شم برم وضو بگیرم

301 بازدید | 13 پست

نمازهام رو الکی میخونم

دیگه امیدی به خودم و زندگیم ندارم

دلم تنگ شده برای روزهایی که حالم خوب بود

بخدا داشتم معنی زندگی رو می فهمیدم

آدم ها یه رنگ دیگه ای بودن برام

عشق محمد خیلی برام قشنگ بود با تمام وجودم عشقش رو حس میکردم

چقدر باهم می خندیدیم

شبها که خنک بود تو حیاط میخوابیدیم‌ صدای خنده هامون تا ستاره ها میرسید

باهم آهنگ یه کلبه میسازم درست رو مژه هات تا باشم نزدیک چشات. .. رو تو ماشین میذاشتیم و دوتایی دستهامون رو از پنجره میاوردیم بیرون و باهم میخوندیم

هنوز کشوی کمدم پر از لباس هایی که قرار بود وقتی حالم خوب بود بپوشم

نرسیدم همه رو بپوشم چقدر زود تموم شد

بخدا رنگ لباسهام هم وقتی حالم خوب بود یه رنگ دیگه بود

همش میرفت جلوی آینه میگفتم چقدر قشنگم چقدر لباسهام خوشگلن

دلم برای شاگردام تنگ شده

دلم برای سلام صبح بخیر پرانرژیِ اولِ صبح شون تنگ شده

انگار یه موشک خورده رو زندگیم و همه زندگیم آوار شده رو سرم

و من تو یه تاریکی مطلق گیر کردم

همه‌ دنیا و آدم هاش برام سیاه شدن

هیچ رنگی جز سیاهی نمی بینم

دیگه  امیدی ندارم زندگی برام تموم شده

فقط با محمد و خانواده ام چه کنم 

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چی شده ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

هیچوقت نمیگه

دختر به این خوبی حالا میگه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .