2777
2789
عنوان

مشکل شدید خانوادگی

94 بازدید | 9 پست

سلام خوبین 

من ۱۷ سالمه و متاسفانه از چند وقت پیش بابام بهم رانندگی یاد داد و امروز من خیلی اتفاقی بابامم پیشم بود زدم به ی کرکره برقی همسایمون و باید بگم همسایمون خیلی آدم بدی هستش و اصن قبول نمیکنه بعدا درستش کنیم فلان و کلی بد و بیراه بهمون گفت این روزها هم اوضاع مالیمون خیلی بد شده و هیچ پولی نداریم از ی طرف ماشین خودمون آسیب دیده از ی طرف وسایل مردم

بعد من ی داداش دارم که مشکل عقب ماندگی داره و تو بهزیستی نگهداری میشه و اون ۷۰ میلیون داشت که بابام بخاطر مشکلات یک ماه پیش ۲۰ میلیونو برداشت و خرج کرد و مامانم خیلی ناراحت شد گفت پول بچه بود خجالت نکشیدی اینا و دعوای شدیدی داشتن الان همسایه میگه فردا باید درستش کنیم بابام هم اصلا پول نداره به مامانم گفت از پول پسرم ۱۰ میلیون برمیدارم بعدا میزارم سر جاش ولی مامانم دعوای شدیدی راه انداخت و کلی فحش داد و بابامم گفت به تو ربطی نداره تو غلط میکنی اینا بعد از ی طرف مامانم پول زیادی داره تقریبا ۱۲۵ میلیون داره ولی به بابام نمیده و میگه هر کاری میکنی بکن من پولمو نمیدم منم خیلی ناراحتم چون باعث همه اینا منم از ی طرفم مامانم رفت خونه مادر بزرگم بعد دعوا و به منم گفت همش تقصیر توعه کاش بمیری اینا

نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

🐈💗my life=cat

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه عزیزم اتفاقیه که افتاده ! 

اشتباه کردی زیر سن قانونی سوار شدی 

بازم خدا شکر کن صدمه به مال خورد اگ به یکی زده بودی چکار میکردی 

الانم پدر مادرت اعصابشون خورده فردا ارومتر بشن خودشون یه فکری میکنن

دیگه عزیزم اتفاقیه که افتاده ! اشتباه کردی زیر سن قانونی سوار شدی بازم خدا شکر کن صدمه به مال خورد ا ...

راست میگی واقعا خیلی پشیمونم

ولی الان چیکار کنم دلم به حال بابام میسوزه

🐈💗my life=cat

عزیزم ناراحت نباش به دل نگیرالان مامانت دلتنگته ولی دلخوره زمان بده و سعی کن با پدرت صحبت کنی که مادرتونو با مهربونی راضی کنه.

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

عزیزم ناراحت نباش به دل نگیرالان مامانت دلتنگته ولی دلخوره زمان بده و سعی کن با پدرت صحبت کنی که ماد ...

بابام درکم میکنه و میگه فدای سرت ولی خب پول نداره با مامانم بخوایم آروم صحبت کنیم فحش میده و داد میکشه

🐈💗my life=cat