سلام خوبین
من ۱۷ سالمه و متاسفانه از چند وقت پیش بابام بهم رانندگی یاد داد و امروز من خیلی اتفاقی بابامم پیشم بود زدم به ی کرکره برقی همسایمون و باید بگم همسایمون خیلی آدم بدی هستش و اصن قبول نمیکنه بعدا درستش کنیم فلان و کلی بد و بیراه بهمون گفت این روزها هم اوضاع مالیمون خیلی بد شده و هیچ پولی نداریم از ی طرف ماشین خودمون آسیب دیده از ی طرف وسایل مردم
بعد من ی داداش دارم که مشکل عقب ماندگی داره و تو بهزیستی نگهداری میشه و اون ۷۰ میلیون داشت که بابام بخاطر مشکلات یک ماه پیش ۲۰ میلیونو برداشت و خرج کرد و مامانم خیلی ناراحت شد گفت پول بچه بود خجالت نکشیدی اینا و دعوای شدیدی داشتن الان همسایه میگه فردا باید درستش کنیم بابام هم اصلا پول نداره به مامانم گفت از پول پسرم ۱۰ میلیون برمیدارم بعدا میزارم سر جاش ولی مامانم دعوای شدیدی راه انداخت و کلی فحش داد و بابامم گفت به تو ربطی نداره تو غلط میکنی اینا بعد از ی طرف مامانم پول زیادی داره تقریبا ۱۲۵ میلیون داره ولی به بابام نمیده و میگه هر کاری میکنی بکن من پولمو نمیدم منم خیلی ناراحتم چون باعث همه اینا منم از ی طرفم مامانم رفت خونه مادر بزرگم بعد دعوا و به منم گفت همش تقصیر توعه کاش بمیری اینا
نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید