2777
2789
عنوان

دوستم بهم فحش داد

85 بازدید | 5 پست

من تو فامیل بابام با یکی از پسرا ک هم سنه خودمه خیلی دوست بودم از بچگی باهم بزرگ شدیم بعد پارسال ی داستان پیش اومد اون شروع کرد بدوبیراه گفتن ب من یه فحشهای خیلی بدی داد ولی من تو دعوا هم احترامو نگه داشتم نمیخواستم حرمتا بشکنه ولی اون هی بدتر کرد آخرشم همو بلاک کردیم و از دشمن هم بدتر شدیم. 

الان تو اینس*تا فالوم کرده معذرت خواهیم کرد بنظرتون جواب بدم؟ 

خودم اصلا از دلم درنرفته هیچوقت هم پشیمون نمیشم و هروقت هم فرصتش پیش بیاد تلافی میکنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا جواب پیام معذرت خواهیشو ندم؟

سین کن چیزی نگو 

مگه کی بود اجازه دادع بهت فحش بده؟؟؟

به نظرم باید اول بدونی سر چی دعوا شد کلا شاید ی مشکل جدی بودع اما درهرصورت فقط سین کن بگذر از ی همچین آدمی 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

سین کن چیزی نگو مگه کی بود اجازه دادع بهت فحش بده؟؟؟به نظرم باید اول بدونی سر چی دعوا شد کلا شاید ی ...

سر یه موضوع ناموسی دعوا شد اونم بهش برخورده بود

سر یه موضوع ناموسی دعوا شد اونم بهش برخورده بود

نمیدونم واقعا چی بگم ببین دلت چی میگه ولی جوابشو ندع اگه بخواد خودش پیگیر میشه 

نون و پنیر آوردیم دخترتون بردیم ؟؟این همه فحش و دعوا به راحتی نزار ختم ب خیر شه عزیزم اگه مقصر صد نبودی تو اون دعوا بزار بدونه اشتباه نکنه دفه بعد 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟