من تازه توی نی نی سایت ثبت نام کردم و پسر هستم اما نمیدونم چرا نی نی سایت عکس دختر گذاشته برااامم🧐😬منم رفتم پروفایل بزارم میگه هروقت تایید شد اونوقت نشون میده عجبببب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شما ببخشید ، نمیدونستن باید قبل از عضویت شما اجازشو صادر کنی 😐😂
نه پس تو باید صادر کنی با اون پروفایل دخترونت. از برنامه نویسی سایت هم مشخصه سایت برا چیه اون وقت یه مشت مرد که چه عرض کنم نر با سیبیل و دامن صورتی نشستن از هم دفاعم میکنن چقدم حس با نمک بودن دارین
مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها میدویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..
نه پس تو باید صادر کنی با اون پروفایل دخترونت. از برنامه نویسی سایت هم مشخصه سایت برا چیه اون وقت یه ...
بعدشم من از همون اول تو عضویت کسی دخالت بیجا نکردم و سرم تو کار خودم بوده و ادعای مالکیت سایتو ندارم که هرکس عضو بشه بیام با نهایت بی شعوری بگم غلط کردی عضو شدی