2777
2789
عنوان

آخه من کجا لباس انگلیسی بخرم

286 بازدید | 16 پست

یه لباس انگلیسی هست خیلی دوستش دارم مدلشو. خسته شدم از بس که به این خیاط و اون مزون و این تولیدی و اون تولیدی پارچه گرون دادم بدوزن و هر بار خرابش کردن و کلی هزینه ریختم توی جوی آب و رفت. حتی پیج های معروف و مزون های سرشناس رو هم امتحان کردم و نشد. (البته اونایی که معرفی شد بهم یا به پستم خورده). با همون ظرافت و خوشگلی در نمیارن. به خدا تیپ خودمم کج و کوله نیست بگی ایراد از خودته. یعنی کمتر از دخترای انگلیسی و آلمانی که اون لباسها رو تنشون می کنن نیستم حداقل

تو رو خدا اگر پیجی یا سایت واسطه ای می شناسید که می شه مستقیم ازش لباس فرنگی خرید نشونی شو به منم بدید. یه دونه شو مامانم داره مال قدیماشه اندازه منم نیست دستم بزنم خراب میشه حیفه. 

ببینم هنوزم میشه از آمازون چیزی خرید؟ از طریق سایت های واسطه ای که یه مدت بودن و بعد دو ماه حداقل به دستت می رسید بسته ات؟ میشه اعتماد کرد؟ کسی تازگیا از آمازون چیزی خریده ازشون؟ هستن هنوز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس نمی خواد. یه مدل کلی هستش پره روی پینترست ازشون. یه مدل کلی لباس سرهمی هستش. دامنی سرهمی اصطلاحا ...

عههه پینترستیی گرفتم منظورتو اتفاقا استایلای منم پینترستیه هر لباسیو جدامیخرم خودم ست میکنم

اگه عقایدتعصبی و سنتی دارین رومن ریپلای نکنین

عکس لباسو بذار ببینیم چیه این دلبر...

این امیر حسین قیاسیه ... کیه؟ یه کارتی تبلیغ میکرد فک کنم ایرانیکارت. ببین از اون طریق میشه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
عکس لباسو بزار

تا حدودی هم به مدل های سنتی می زنه مثل یکی از مدل هایی که تن آنشرلی بود اما بازم ازاونی که تن آنه بود قشنگتره الان جدیداشون اومده خیلی قشنگترن و به روزترن. اما خیاطی ها و تولیدی های ما میان مدلاشو می زارن و مثلا عین اونا می خوان بدوزن خراب می کنن. هر جا رو که بگی امتحان کردم از این جاهای معروف که سایت و پیج دارن. البته اونا که به پستم خوردن

عههه پینترستیی گرفتم منظورتو اتفاقا استایلای منم پینترستیه هر لباسیو جدامیخرم خودم ست میکنم

از کجا خریدی. از اینا نباشه که عکسشونو میذارن می گن خودمون می دوزیم از روشون بعد واقعا خراب می کنن. اصلا عین اونا نمی شه

چه دغدغه شیک و مجلسی ای🥲😂عکس لباسه رو میذاری؟

ببین یه سرهمی دامنیه. یه مدل از سرهمی های دامنی هستش که هر پیجی یا سایتی واقعا اصل وارداتی شو داشته باشه یا بتونه با واسطه وارد کنه حاضرم ازش بخرم یک بار برای همیشه. 

نه دغدغه نیست. بحث دغدغه نیست اصلا. متأسفانه دستمون به جایی بند نیست همه چیز شده برامون دغدغه حتی ساده ترین چیزا. یک بارم خواستم یه کتاب ترجمه نشده خارجی بخرم باز دستم به جایی بند نبود

پس حتما تاحالا ده تا ازش افتاده گوشه کمدت :)) خوبوکامل براخیاط توضی بده بعدم بگوایراداتشورفع کنه

آخرین بار با خیاط دعوام شد گذاشتمش همونجا و اومدم. پولشم گرفت از قبل متأسفانه. داشتم توضیح میدادم زیر بار نمی رفت که این همون نیست. می گفت این الان کجاش همونا نیست. باور کن یه چیز افتضاح

سه تاشونو دارم یه کمی بهتر از بقیه ان مال یه پیج معروفه که مزون داره اما بازم مثل وارداتی ها نیست

چهارتای دیگه شو دادم دخترعمه و دخترعموهام توی خونه می پوشن بعضی وقتا