2777
2789
عنوان

چند وقت بعد بچه دار شدن همه چیز به روال عادی برمیگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست

عزیزم روال قبلی در کار نیست، اما میتونی با مدیریت درست مثل قبل پر انرژی و شاد باشی،

اول اینکه برای دل دردش ببر دکتر و دارو بده تا لااقل شبها خوب بخوابه، هودت هم تا مینونی بخواب که انرژی بگیری خیلی مهمه، اگر شیرخودت رو میدی لااقل شبها قبل از خواب شیرخشک بده وعده آخرشو تا حسابی سیر بشه و زیاد بیدار نشه.

فقط اینو بگم تا به دست و پا رفتن نیفتاده از حضورش لذت ببر که قراره خستت کنه😅. ولی خب عادت میکنی نگران نباش. زیر سایه پدرو مادر بزرگ شه🙏فندق کوچولو

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجور مدیریت کنم بگو ترو خدا😭دلم میخواد زار بزنم با شوهرمم که کلا سردیم از هم

کمکی داری؟مادری خواهری کسی روزی دو ساعتم کمکت باشه خوبه میتونی به خودت و خونه زندگیت برسی یکم

دکتر بردی بچه رو برا رفلاکس و کولیک؟قطره ها متفاوت انقد امتحان کن تا ببینی کدوم بهش میوفته، اگه شیر خودت میدی دقت کن چی میخوری ،مواد نفاخ نخور،اگه شیرخشکم میدی،شیرخشک مخصوص بده که بچه اذیت نشه،حتما بعد شیر خوردن عاروقش بگیر

شوهرتم عادت نده به تنبلی،وقتی خونه است یا بچه رو بده نگه داره یا بگو تو کارا خونه کمکت کنه،هر جوری الان عادت دادی شوهرت دیگه تمومه

و این باید صبر داشته یاشی،اینا مراحل طبیعی رشد بچه است، بیخوابی داره اذیت داره باید صبر کنی بزرگتر بشه

رفلاکسشم با غذا خور شدنش بهتر میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بآور کن تو این مدتی ک دنیا اومده ی روز بدون گریه نگذروندیم روزایی ک از صبح تا شب جیغ و گریه داره واق ...

بعضی از بچه ها اینجورین،از جمله پسر من،بهونه گیرن،همه اینجوری نیستن،خیلی از هم سناشو دیدم اینجوری نیس

بعضی از بچه ها اینجورین،از جمله پسر من،بهونه گیرن،همه اینجوری نیستن،خیلی از هم سناشو دیدم اینجوری نی ...

شانس ما هس 

من همچین بچه ای ب عمر تو هیچ فک و فامیلی ندیدم 

فقط میگم ب کدامین گناه 

فقط بگین جرمم چی بود این شد اقبالم

بهترین روش کمک گرفتن از بقیه اس

من سر بچه اولم تا ۴۰ روز استقامت کردم از کسی کمک نخواستم نه خواب درست داشتم نه خوراک 

، آخرش تسلیم شدم می دادم همسرم می بردش خونه مادرش یه ساعت نگه می داشتن واقعا ریکاوری میشدم. سر بچه دوم یاد گرفتم هر وقت بچه خوابید بخوابم تا سر درد نگیرم

عزیزم روال قبلی در کار نیست، اما میتونی با مدیریت درست مثل قبل پر انرژی و شاد باشی،اول اینکه برای دل ...

منم موافقم با شیر خشک خواب بچه عمیق تره تا صبح سیره شاید یه بار پاشه شیر بخواد ولی شیر مادر هر دو ساعت بیدار می کنه مادر رو

دقیقا منم ماه های اول خیلی گیج و افسرده بودم

خیلی زندگیم تغییر کرده بود

چاق شده بودم ،رابطم با شوهرم زیاد خوب نبود  ، بچم خیلی نااروم بود، ماشین نمینشست ،تو کالسکه فریاد میزد بیرون نمیشد بردش.

شب خوب نمیخوابید روز هم نمیخوابید.اصلا بچه ارومی نبود. همش خونه تنها بودم چون شوهرم نبود.

اما دقیقا یادمه بعد ۶ماه همه چی داشت خیلی بهتر میشد

خصوصا اینکه ورزشم شروع کردم وزنمم داشتم کم میکردم اعتماد بنفسم و داشتم دوباره بدست میاوردم.

یکسالگیش ک دیگه خیلی بهتر شد منظورم روحیه ی خودمه وگرنه بچه ک سختیاشو داره

الان نزدیک  ۳سالشه خیلییییی اروم تر شده مااشاا 

منم روحیم خداروشکر خوبه فقط زیاد چون همش خونه هسم خسته شدم دوس دارم برم سرکار

کلا بنظر من از بعد ۲سالگی همه چی خیلی بهتر میشه

👶❤
پس حالا که اوضاع خوب شد وقت دومیه🤪😂😂😂

وای خدا نکنه🥲🤪🤪

دوس داشتم چندتا بچه داشته باشم ولی درصورتی ک پولدار بودم پرستار داشتن بچه ها 

و همه جور امکاناتی میتونسم براشون فراهم کنم

👶❤
شانس ما هس من همچین بچه ای ب عمر تو هیچ فک و فامیلی ندیدم فقط میگم ب کدامین گناه فقط بگین جرمم چی بو ...

انشاالله بزرگ میشن،عاقبت بخیر میشن،باعث افتخارمون میشن،ماهم نگاشون میکنیم کیف میکنیم،این روزاهم یادمون میره