2777
2789

دوماهه به دنیا اومده خواب ندارم

رابطمون با همسرم که هیچی نیست اون میره سرکار میاد شام میخوریم میخوابیم بچمم همش گریه یه روز کولیک یه روز رفلاکس یه روز گوش درد😭😭😭

دارم کابوس میبینم انگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داستان سر دراز دارد 

به مرور عادت میکنی

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بعد یکسالگی تقریبا رو روال میاد ولی بعد دو سال که از شیر گرفتی عالی میشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

روابط عادی نمیشه شما عادت میکنی

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

تو ۱۸ سالگی مادر یه پسر سه ماهه شدم تا الان که ۴ سالشه هیچی عادی نشده🤣🤣

هر روز شیطون تر از دیروزه شازده مون🫠🤣

ولی عزیزم یه مدت که بگذره هم خودت و هم همسرت دستتون میاد چه کنین...

چجوری کنترلش کنین و...

اونم آروم تر میشه نگران نباش 😘

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

منم همین مشکلو داشتم به اضافه اینکه افسردگی شدید گرفتم و آبله مرغون😖یعنی روزی هزار بار آرزوی مردن میکردم😬تا حدود سه ماهگی به بعدش کم کم و آروم آروم بهتر شدم و دیگه عادت کردم اینو گفتم بدونی تنها نیستی و این وضعیت گذراست پس محکم باش 

هیچ وقت 😩خدا به داد همه بچه دار ها برسه.

بچه من که شبانه روز گریه میکنه ، بغل هیچ کس جز خودم نمی مونه ،یه دستشویی نمی تونم با خیال راحت برم ، 

شوخی کردم یه سالش بشه خیلی زحمتت کم میشه روال زندگیت مثل قبل میشه